Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bende bir zamanlar çok uğraştım. gitmediğim servis lpgci kalmadı. 6 aydan sonra tam söktürecekken fabrikayla görüştüm. çağırdılar gittim. 5 dk inanın 5 dk da bitti.
2 yıl tık demedi. kayınçom kaza yapınca burda düzgün bildiğim bi lpg ciye ayara gidiyim dedim. gitmez olaydım. olan ayarı bozdu. 7 kere gittim. en son 1,5 saat ayar denedi. olmadı.
gene gittim fabrikaya ve 5dk sonra arabam kız gibi oldu.
ustalar yüzünden markaya kötü bakmayın.
Kardeşim o zaman ipini koparana bayilik vermesinler. eğitim versinler, yeterlilik sınavına soksunlar. benim lpg yi gören herkes "bu nasıl bi işçilik" diyor. denizlideki voltran bayiini alan kişi zamanında lpg den çektiği çileden kurtulmak için kendisi açmış orayı. yanına da bir kaç eleman almış iyi kötü işten anlayan. bütün denizlideki voltrancılar bunlara emanet. kalkıp da istanbula gidip ayar yaptırcak durumda da değilim maalesef. elimiz mahkum gidiyoruz bu servise. ya da şikayet etmeyi bırakıp zamanında verilen paraya acımadan yeniden vereceğim paraya kıyıp komple söktürüp başka bir marka taktıracağız. ama kaç mağdur bu lükse sahip?
iş ürünü satmakla bitmiyor maalesef. eğer sattığı ürünün arkasında duramıyorsa bu türlü şikayetleri duymaya da mahkumdur bu firma her zaman.
Kardeşim o zaman ipini koparana bayilik vermesinler. eğitim versinler, yeterlilik sınavına soksunlar. benim lpg yi gören herkes "bu nasıl bi işçilik" diyor. denizlideki voltran bayiini alan kişi zamanında lpg den çektiği çileden kurtulmak için kendisi açmış orayı. yanına da bir kaç eleman almış iyi kötü işten anlayan. bütün denizlideki voltrancılar bunlara emanet. kalkıp da istanbula gidip ayar yaptırcak durumda da değilim maalesef. elimiz mahkum gidiyoruz bu servise. ya da şikayet etmeyi bırakıp zamanında verilen paraya acımadan yeniden vereceğim paraya kıyıp komple söktürüp başka bir marka taktıracağız. ama kaç mağdur bu lükse sahip?
iş ürünü satmakla bitmiyor maalesef. eğer sattığı ürünün arkasında duramıyorsa bu türlü şikayetleri duymaya da mahkumdur bu firma her zaman.
bu arada fabrika ile irtibata geç. nurettin usta zaman zaman türkiye illerini ziyarete çıkıyor. ya seni en yakın düzgün servise yönlendirir yada kendi geleceği bir zamana randevu verir.