Volan Ses Yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahsettiğinin aynısı benim astra g classic 1.6 twinport aracımda war ustaya sordum kalkışta vuruntu sesi war diye baktı avans sesi dedi her opelde olabilirmiş

Twinport olması olağan şüpheli. Opel de avans vurmaz, vuramaz.

Arkadaşlar bugun servise gittim bnmde volandan çok ses geliyordu sizce napmalıyım yardımcı olursanız sevinirim:(((

LUK değil orj. GM kutusunda volan alıp işi bilen tork anahtarı olan bir yerde değiştirin gerekli torkta sıksın, yeni vida seti ve yapıştırıcı ilacınıda alın takana kadardayumuşak davranın aynen servisin talimatı bu

parça garanti kapsamında değişmeli

bana sabit volantda hangi markayı öneriyorsunuz

hangi markalar sorunsuz

hareketli volanı ilk kez bu forum başlığında gördüm ve şaşırdım cunku benim bildiğim volan hep tek parçaydı.

eBay Almanya'da satıştaki volanların çoğunun hareketli volan olduğunu görünce şaşkınlığım biraz daha arttı (konuyla ilgili arkadaşlar için: Hareketli volan Zweimassen Schwungrad veya Schwungscheibe, sabit Schwungscheibe olarak geçiyor)

Almanya'da kullanılmış Corsa sabit volanı €30-40 'tan satılıyor, ancak Türkiye'ye gönderi istersen kargo da €30-40'tan aşağı olmuyor. MArka olarak büyük cogunluğu GM, bazısı LUK. Örnek bir tane bakmak istersen: http://www.ebay.de/itm/Opel-Corsa-C-Schwungrad-Schwungscheibe-R90232334-/111055943385

Dikkat: Opel hiç kullanmamış kişiyim! Yorum sadece Internetteki alternatiflerden bahsetme amaçlıdır.

Geri