Vito Almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerkanV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SerkanV

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 adet vito ilanını inceliyorum.
Birincisi:
2004 model 111 CDİ
188.000km'de
Manuel vites
VİP yapılı
30.000 TL

İkincisi:
2004 model 115 CDİ
215.000km'de
Manuel vites
VİP yapılı
30.000 TL

iki araç arasındaki teknik ve donanım farkını bilen varmı?

Hemde istanbulda :) Sonra nereye sığdıracağım diye uğraşırsın :)

valla bana sorarsan vip yapılı bir vitoyu sen kullanacaksan alma. ama diyorsan arabayı kullanacak birileri var ben arkada patron gibi oturcam eyvallah. araban gayet güzel bence hiç alma devam et :D

vallahi nasip olursa bir tanede babama alacağız inş. bunun hangileri iyidir kötüdür hangi vitolara bakmamız lazım? güzel bir konu olmuş benim için.

onumuzdeki hafta bizimdukkana geldiginizde carbon icin o konudada yardim ederiz sonucta mercrdes bmw yetkili servisiyiz :D (diger araclarda var tabiki )

Vito nun yanında caravella yıda alternatif olarak düşünebilirsiniz pek bi aşağı yanı yok vitodan

onumuzdeki hafta bizimdukkana geldiginizde carbon icin o konudada yardim ederiz sonucta mercrdes bmw yetkili servisiyiz :D (diger araclarda var tabiki )

Vip Vito varmı? Onu söyle. Astar'dan sonra Vito'ya karbon yaparız dimi :)

Son düzenleme:
valla bana sorarsan vip yapılı bir vitoyu sen kullanacaksan alma. ama diyorsan arabayı kullanacak birileri var ben arkada patron gibi oturcam eyvallah. araban gayet güzel bence hiç alma devam et :D

Vito istemekteki amacım,
1-Zevkimi, egomu tatmni etmek :)
2-Kiraya verebilirmiyim diye düşünüyorum. Otellere, kiralama şirketlerine şoförlü olarak

Arabam için övgüne teşekkür ederim :D
Ama aklımda Vito'nun keyfini sürmek var :cool:

vito güzel araba ama daimi kullanım adına vw daha kıvrak keyifli masrafsız..
vito da güç kaybı çok...vw de böyle bir durum yok...
aynı şekilde viraja doldura doldura girebiliyorsun ama vito huoop :)
ama canın çektiyse al yaaa ; fani dünya be abi..al da binelim..zevk keyif..
ama 2.el i de çok zor :)

Geri