vites ve el freni körüğü

platanus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bende 2005 model opel astra hb var. vites ve el freni körüğünde yıpranma var, serviste değiştirtsem oldukça pahalı, internette daha uygun fiyatlara buldum. Ancak montajını kendim yapabilirmiyim bilemiyorum. kolay mı bu iş, bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

internette bulduklarınız yan sanayi yani orjinal değil bende elfrreni körüğü bakmıştım nette 25 tl serviste 70 tl idi.

yukarıda söylenmiş, nettekiler yan sanayi ama şu anki eski halinden daha güzel olacaktır. ben aldım ve kullanıyorum. kendiniz montaj yaparsınız, kolay.

komple

dıreksiyon kılıfıı vites körüğü ve topuzu el frenı bası emnıyet kemeri omuz bantları komple 13 tl ye aldım BİMDEN eski yıpranmısına gore gayet guzel duruyor sadece topuzu takamadım gerı kalanlarını kendım taktım gayet basit kolay gelsin

merhaba kardeş. Ben tekstilciyim. elimde deri malzeme var. Opel corsa c kullanıyorum. vites ve el freni körüğünü değiştirecem. yalnız nasıl çıkarıldığını bilmiorum. resimli yollamışssınız ama el freni için resim yoktu. el freninin körüğü nasıl çıkıyor. daha detaylı resimli yada video yollayabilir misin. yardımcı olaiblirsen çok sevinirim.
ayrıca vites körüğünde alt kısımdaki plastik kasaya deriyi nasıl takıyorsun ?
topuzun olduğu yeri kelepçe diyorlar ama alt kare plastik kasaya nasıl tutunuyor. içine mi giriyor ? bir de o kelepçe nasıl birşey. elektirikçiden alabileceğimiz bişey mi ? çıkarırken kesiyoruz diyorlar ?

Geri