vites sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snıper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snıper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1.3 cdtı astra enjoy 2010 aracımın vitesindeki kemikleşme ve geri vites mandalına dokunmadığım halde (özellikle dikkat ediyorum) 1.vites yerine geri vitese geçmesinin sebebi(tabi bu her seferinde olmuyor) ne olabilir...Yetkili servis çalışanlarının,bu konunun çözümü ile ilgili göstermiş oldukları hassasiyet beni çok korkuttu,zira servis elemenı arkadaş bir adet tornavida marifetiyle aracımın iç plastik aksaamına zarar verdi.(gerçi parçayı yenisiyle değiştirdiler)Sonrasında geri vites sorununun tamamiyle benim yanlışlıkla mandalı çekerek 1 e atmam sonucu gerçekleştiğini,kemikleşmeninde aracın yeni olduğundan kaynaklandığını(araç 800 km de)söylediler tabi bu cevap beni hiç tatmin etmedi.Sizlerinde bu konuyla ilgili bilgi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

uzun süredir kullanılan eski aracınızda alıştığınız vites,direksiyon veya pedal farklılıkları sorun olur..alışma dönemi gerekir..
hatta bir çok düğmenin veya kumandanın yerini bile yadırgarsınız..yada daha ergonomik gelebilir memnun olursunuz..

1. vitese takarken kolu aşırı sola bastırırsanız geriye geçebilir,yada kolun geometrik yolunda hata vardır,basit bir şekilde serviste ayarlanabilir..

Geri