Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vectra B2 CDX aracımda (eski)
Vectra C2 GTS aracımda vites geçişleri sorunsuz... ikisinin de baskı balata ve bilyasını değiştirmiştim.
Bir kere zor geçme meydana gelmişti.. onun da sebebi lpg su borularının halatlara baskı yapması idi...
Yok be Savas abi bizim merivadada corsadada aldigimizdan beri geri vitese takarken cartlama var hatta kitapcikta okumustum sanirim bulunca atarim size , debriyaja 2-3 kez basip oyle geri vitese takin diye .
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal şartlarda hiç başıma böyle bir şey gelmedi. Dediğim gibi uzun süreli 5 tane Opel'in oldu 4 tanesinde (diğeri otomatik) böyle bir sorun yaşamadım. Diğer yandan akrabalarımda benim de sık sık kullandığım 3 Opel daha var onlarda da sorun yaşamadım. "Debriyaja 2-3 kez basıp öyle geri vitese takın" durumu zaman zaman diğer marka özellikle orta kalite araçlarda da yaşanıyor (ama cartlama olmadan), bu durum önceden sahip olduğum veya kullandığım diğer araçlarda da başıma geldi.