Vites kolundan kabine gelen zırıltı Yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maliyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maliyeci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Seyir halinde vites kolundan çok sinir bir zırıltı geliyor özellikle düşük devirlerde. km 145.000de yüksek devirde motor sesimi bastırıyor zırıltımı kendiliğinden kesiliyor anlayamadım. Bunu kendi başımıza halledebilir miyiz? Yoksa vites tamir takımı komplemi değişecek daha önce başına gelen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Allah Rızası İçin...

galiba bu sorun ilk defa benim başıma geldi... bir bilen varsa lütfen yazın arkadaşlar sevaptır

aynı sorun bendede var

Seyir halinde vites kolundan çok sinir bir zırıltı geliyor özellikle düşük devirlerde. km 145.000de yüksek devirde motor sesimi bastırıyor zırıltımı kendiliğinden kesiliyor anlayamadım. Bunu kendi başımıza halledebilir miyiz? Yoksa vites tamir takımı komplemi değişecek daha önce başına gelen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Arkadaşlar vitese ait şanzumana giren her vitesin demiri mekaniği var onlar zamanla eskiyor veya yalacan oluyor onlara baktırmanız lazım.

muhafazadan gelebilir eğer eğikse düşük devirlede titrer ses yapar yada vites kol levyesinin civatası gevşemiştir ses yapabilir kenarlara çarpabilir sorun büyük değildir yani altına bakmak gerek saygılar...

İmza işini bir türlü yapamadım ama en kısa sürede

Yani sorunumun çözümü kabinin içinden değilde arabanın altında mı? Bende vites körüğünün altındaki mekanizmadan diye düşünüyordum. Galiba problem bir amatörü aşıyor. Bize sanayi yolu göründü
- ‘’ Atıl kurt gidiyoruz’’

astra f 1997 model aracımda vites kolu sökülüp hareketli aksamları gres yağı sürerek sesi kesmilerdi.

vites piminden olabilir.

Dizel kullanmanın avantajlarından biri daha

Allah' tan araba gürültülü çalışıyorda fazla duyulmuyor.

Son düzenleme:
Geri