Vites Kolu Komple Yerinden çikiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan methat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

methat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vites Kolu Komple Yerinden çıkıyor

Ben 29.12.2007 tarihinde opel combo 1.3 cdti city plus marka araç aldım.Arbayı bayiden 0 km aldım.seyir halindeyken 3 kez vites kolu komple yerinden çıktı.Opel asisti üç kez aradım ve araç serviste üç kez tamir edildi. Enson vites kolu ve karşılığını bir daha değiştirip çelik yapıştırıcıyla desteklediler.Korkudan aracı kullanamıyorum 2 kere ölüm tehlikesi geçirdim, bu yüzden aracı değiştirmelerini önerdim ama olumsuz cevap verdiler ne yapabilirim.Bana lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkür ederim.

ilginç bir olay :eek: sorunu halledersin inş ama önce kendini tanıtman gerekiyor ....

yuh ya yazıklar opel e bütün combo larda olan bi sorun olsa da yapamasalar bişey diyemeyeceğim ama bu kadar basit bi problemi hallemiyorlarsa bişey demiyorum özel servise git diyeceğim ama garantideyse araban olmaz

zaten araç garantili neden yapıştırma gereği duydular anlamadımm ilginçç

tansugurler' Alıntı:
zaten araç garantili neden yapıştırma gereği duydular anlamadımm ilginçç
Teknik kadronun dışında yönetmdeki kişilerin bilgisizliği ve kapasitesizliklerinden. Sanki parası kendi ceplerinden çıkacak.
basını çağırıp eldeki delilerle basın toplantısı şeklinde açıklayıp reklamlarını yapmak gerek.:( :mad:

kurt.ibrahim' Alıntı:
Teknik kadronun dışında yönetmdeki kişilerin bilgisizliği ve kapasitesizliklerinden. Sanki parası kendi ceplerinden çıkacak.
basını çağırıp eldeki delilerle basın toplantısı şeklinde açıklayıp reklamlarını yapmak gerek.:( :mad:
bunu yapamıyosun çünkii önce opele danışıyorlarr

walla bi ford transit e binmiştim ilk çıkanlardan kimbilir kaçmodel
elimi vitese bi attım elimde senin araçda o hesap olmuş :)

ya arkadaşlar aracı değiştirmeleri lazım değil mi.

nası halledemezler ya wala opelden sogudum şu sıralar sorun sorun..
eski prestijini de kaybetti

Geri