Vites Harfleri Yanıp Sönüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XeLL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese selamlar 2007 Model otomatik vites 1.4 benzinli Corsa D aracım var. Vites hangi konumda olursa olsun göstergede yanan harf sabit kalmiyor sürekli yanıp sönüyor. Örnegin giderken D harfi sürekli yanıp sönüyor. Geri vitestede R harfi yanıp sönüyor gibi gibi. Acaba sorun ne olabilir

Arkadaşlar aracı bayrampaşa opel servisine götürdüm 2 gündür oradaydı bugün aradılar aracın pozisyon şalterinde sorun varmış değişmesi gerekiyormuş.Parça Türkiyede yokmuş Almanyadan getirtmek gerekiyormuş. Çıkmasını bulabileceğim bilindik güvenilir bir yer varmıdır. 2007 corsa D tam otomatik vites

Arkadaşlar aracı bayrampaşa opel servisine götürdüm 2 gündür oradaydı bugün aradılar aracın pozisyon şalterinde sorun varmış değişmesi gerekiyormuş.Parça Türkiyede yokmuş Almanyadan getirtmek gerekiyormuş. Çıkmasını bulabileceğim bilindik güvenilir bir yer varmıdır. 2007 corsa D tam otomatik vites

Aracını al düzgün bir otomatik vites yapan yere götür orada o parçayı söker temizler yerine takarlar.

Yetkili serviste yaptırdıgım arıza tespitinde bana pozisyon şalterinin arızalı oldugu söylenmişti. Nadir beyin dedigi gibi pozisyon şalterini temizlettim olmadı.Gittim çikma temiz bir pozisyon şalteri aldım. Değiştirmesi için servise götürdüm az önce aradılar ve sorunun bu şalterden değil beyinden olabilecegini üstünde çalıstiklarını söylediler.Beni tekrar arayacaklar bekliyoruz. Kendimi zor tutuyorum. Allah sabır versin.

Geri