vites geçiş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yardımlarınız için saolun

sorunu hallettik bi parça varmış adını bilmiyorum motorda vitesleri o geçiyormuş o parça değişti yan sanayi parça takıldı çıkan parçanın resmini eklerim işçilik ve parça 180 ytl tuttu

vites ayarı bozuk ayar yapılması gerekiyor opel özel servise git

Abi gündeme gelmişken ben de bişey sorcam..Benim astrada da vites geçişlerinde garip sesler geliyo bu yağsız dediğiniz olaydan olabilir mi yoksa benimkine de ayar mı gerekiyor?

aynen bendede geliyor bazen özelliklede 3 ten 2 ye atarkene arada bazen tık diebi ses geliyor

geçenlerde arabanın vitesi geri vitese girmedi neyse biraz uğraştıktan sonra girdi daha sonra arabyı park ettik bi işimiz vardı hallettik yaşlaşık 6-7 saat
sonra araba 1ve 2 ye geçmedi 3 vitesde gaza yüklenerek kaldırdık arabyı sanayide gösterdik arabayı lifte kaldırdılar altta bi civata sıktı gevşemiş dedi adam sonra oldu ama şimdi yine 1. vitese zor geçiyor 2 ye takıp geri 1 e takmadan geçmiyor neden olabilir sorunu nasıl çözeriz şimdiden saolun

Bendeki 2004 model Corsa c 1.4 de 1. ve 2. vites zor geçiyordu.Opel servisine götürdüm.Vites kol mekanizmasında arıza var dediler.Garantisi bitmesine rağmen garanti kapsamında değiştirdiler.Söylediklerine göre bazı araçlarda bu arıza olabiliyormuş.Yani fabrikasyon bir durum var.

herkese merhaba benim arabam motor çalıştığında hiç bir vitese geçmiyor kitleniyor sanki stop halınde problem yok şimdi kapıda yatıyor

problem ve maliyeti hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
teşekkürler

bende de aynı sorun var. gecen krank kecesi değişirken usta bişiler yaptı biraz düzelir gibi oldu. büyük ihtimal yaglamıstır. sende bi göster bakalım.

Baca krank keçesini ne kadara değiştirdin... Tabi krank keçesini değiştirmekle bittimi başka neler değişti ??? benim araçta park halindeyken farkettim 1-2 damla yağ akıtmış krank keçesinden olabilir die düşünüyorum bilgilendirirsen sevinirim

Geri