Vites Altı Led'in Sürekli Yanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metlife

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün tesadüfen gördüm. Aracı surdurduktan sonra Vites altı led söndü. Fakat kafamı eğmemle birlikte içinde hala küçük miktarda ışık olduğunu fark ettim. Belki belli bir süre yanıyor diye bekledim. Ama yarım saat sonra bile hala ışık yanıyordu. 7/24 Yanan bi ışık var orda. Sizde de böyle bir durum olan fark eden var mı arkadaşlar.

Yukarıdan bakıldığında herhangi bir ışık gözükmüyor. Ama boşluktan kafanızı uzattığınızda zayıf bi şekilde sürekli yanan ışık var kısacası.

Ynt: Vites Altı Led'in Sürekli Yanması

Kapılar dışarıdan kilitlendiğinde sönüyor olabilir mı?

Anahtar takılımıydı bu yarım saat boyunca? Ayrıca arkadaşın dediği de olabilir, kapılar kilitlendikten sonra sönüyor olabilir.
Bildiğim kadarıyla aracın elektrik aksamı biz aracı durdurduktan belirli bir süre sonra tamamiyle kapanıyor.

dün akşam kardeşimin astra sedanında bende bunu fark ettim, ama benim aracımda böyle bir durum yok.bence yeni bir kronik sorun olabilir

Anahtar yuvasında değildi. ben arka koltuğa geçtim. 30 dakika falan bekledim bu süre zarfında kumandadan aracı kitledim. Çünkü Kapı kitli olunca belli bir süre sonra söner diye bekledim. Fakat Sönmedi. Bu durum Göstergedeki belli bir süre ışığın yanması durumu gibi değil. Çok zayıf bir ışık sürekli yanıyor maalesef. Ledin biri sönmüyor muhtemelen. Aküye bi sıkıntısı olur mu acaba. Kafama takıldı şimdi.

metlife link' Alıntı:
Anahtar yuvasında değildi. ben arka koltuğa geçtim. 30 dakika falan bekledim bu süre zarfında kumandadan aracı kitledim. Çünkü Kapı kitli olunca belli bir süre sonra söner diye bekledim. Fakat Sönmedi. Bu durum Göstergedeki belli bir süre ışığın yanması durumu gibi değil. Çok zayıf bir ışık sürekli yanıyor maalesef. Ledin biri sönmüyor muhtemelen. Aküye bi sıkıntısı olur mu acaba. Kafama takıldı şimdi.

Hmmm bu söylediklerinizle düşündüğüm olası durumları elediniz :) Bir ara gedizlerin oradan geçerseniz gösterin bence servise, akü sıkıntı çıkartmasın.

metlife link' Alıntı:

1 LED bile sönmese aydınlığı eğilip bakmadan gözle görülür. Dolayısıyla ledler ya da ledlerden biri sadece ölü akım çekiyor olmalı. Bu da çok kısık bir şekilde yanmasına sebep olur.

Büyük olasılıkla aküye zarar vermez...

Geri