Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra 2000 model hb cd 1,6 debriyaj balatası değişimi ile travers lastikleri değişti sürekli vibrasyon var,gaz pedalinde ayağımı titretiyor,tavsiyelerinizi beklerim
benim vectrada da bu tarz bi vibrasyon oluyor bendeki kalkışlarda direksiyona zarıltı şeklinde veriyo vibrasyonu direksiyonu hafif oynatınca sağa yada sola kesilir gibi oluyo nerden yapar acaba yeni konu açmak istemedim.
ben tanıdık ustalara soruyorum:bujiler,ateşleme bobini,motor takozu-kulakları,egzoz manifoldu,egzoz bi yere değiyor olabilir gibi çok değişik yorumlar aldım.can sıkıcı bir durum kesinlikle
Bende de az da olsa rahatsız edici bir bağırtı var sanki göğsün ön altından geliyor bende manifolttan şüpheleniyorum.
Devlet 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir maaş ikramiye verseydi hepsini arabaya gömecektim
Bende de az da olsa rahatsız edici bir bağırtı var sanki göğsün ön altından geliyor bende manifolttan şüpheleniyorum.
Devlet 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir maaş ikramiye verseydi hepsini arabaya gömecektim