verctra b -motorun buhar yapması??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ver gitsin diyecem ama alanada yazık...

buırdan sudur dememız dogru olmaz kafanı bozuna karıstırmak ıstemem. ıyıbı ustaya göster baska eksıgı gedıgı varsa ona göre fıyat cıkar. buhar cokmu azmı bılmıyoruzkı bakan usta kara verecek

ayrıca bu olay arabayı gosterirken oldu birisi satın almak istedide ben en son 12 demştim
yok ya o usta alanın tanıdıgıdır kesin arabayı ucuza pazarlamak istemiş.Az üfleme olur zaten ama o kadar da degil...O üfleme yeni araçlarda bile oluyor az bişey ne çekişi düşürecek o kadarla...Kadı kızında da hata olur başka ustaya da göster istersen...

serviste aynısını soyledi alıcıya, bi problem yaratmaz dedi sadece aracın gucunde biraz dusme olur falan dedi neyse teşşkrler

belki çok az üfleme yapabilir, yağ kapağını açtığın zaman da çok üfleme var mı ? (denerken üstünü başını batırma :) )

serviste aynısını soyledi alıcıya, bi problem yaratmaz dedi sadece aracın gucunde biraz dusme olur falan dedi neyse teşşkrler

ya araba çalışıyo mu gidiyomu önemli olan o yağ su da eksiltmiyosa bin arabana takma kafana.

senın aracının sadece sekmanları degısırse kurtarır bunlar sılındırı bozmaz kolay kolay. ama 150 bın kmde buhar olmaması lazım. motor ınecek sekmanlar degısecek, yataklarda degısecek, sıbop lastıklerı, fişekler, takım conta felan tertemız olur. 800-1000 ytl yi bulur

Arkadaşlar opel vectralar b kasa kaç km de ne kadar yağ eksiltir.

Arkadaşlar opel vectralar b kasa kaç km de ne kadar yağ eksiltir.
kitapciginda 1000kmde 0,7litreye normal diyor (araba vectra b 2L) ... yani 1000kmde bir kontrol etmek lazim.
benim arac biraz fazla yag eksiltiyordu, yag degistirirken castrol magnatec koydum sanki simdi daha az eksiltiyor gibi. hayirlisi bakalim

240 bin kmdeyiz motor hiç açılmadı araba hala canavar gibi km ile alakası yoktur

Geri