Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben geçenlerde evin önüne çektim arabayı.Önce kabloları uzatarak elektrik süpürgesi ile aracın içini bi güzel temizledim.Paspasları dışarı çıkarıp temizledim ve sildim (kromajlı olanlardan çünkü)Daha sonra koltukları,tavanı,kapı içleri ve yanlarını her yeri temizleme sıvısı ile sildim.Göğüslüklere biraz parlatıcı sprey ve sünger uyguladım.En son biraz da oto parfümü sıktım.Tamamdır ...
Gazi hastanesinin önünden aşti'ye doğru giderken peugeot Göral bayisinin üzerinde auto life diye bir yer var...uygun fiyata yapıyorlar ve işçilikleri de çok başarılı...tavsiye ederim...
Vectra tavan döşemenizi sildirmenizi pek tavsiye etmiyorum zira kumaşı sünger yapısı nemlenip yapışkan özelliğini yitirince sarkma yada düşme yapabiliyor başıma geldi sizin gelmesinn..
vectra b nin tavan döşemesine dikkat edin. Ve bence kendiniz yapın.Ben daha önce sonax 'ın temizleme spreyini kullandım. gayette memnun kaldım. 2 sprey bütün arabayı temizliyor. Ama tavana fazla uygulamayın. çünkü döşeme ayrılabiliyor.