Vectrama Yardim Edin... Acilll!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4. vitesde 180 yazmışsınız araba otomatik mi? Eğer öyleyse baskı balata zaten olamaz.

hayır araba manuel...en son 4 yazdım çünkü 5 e attıktan sonra birşey değişmiyor..
acaba kasa ağır olduğu için ,180 den sonra uzun bir zamanmı gerekiyor...

bu soruma 1.6 vectrası olan biri cevap verirse çok sevinirim.

arkadaslar her zaman 5. vıtes asırı hız demek degıldır ekonomı vıtesı dıyede gecer 5. vıtesler ama opellerde far edıyor dahahada hızlnıyor mesela 94 model bır sahın 4. vıteste 175 basrken 5, vıtes 170 gibi bı hıza dusuyor.

bende de 2001 vectra 1.6 var, son hız hariç diğer değerlerimiz hemen hemen aynı. bu arada baskı balata için orjinal parça fiyatı 350 ytl civarı...o yüzden baskı balata değişimi için verilen 600 ytl lik fiyat bana biraz yüksek geldi...son hız olarak da benim araba 200 ü rahat geçiyor...senmocan ın önerilerini dikkate al bence...

baskı balatayla alakalı olacagını zannetmıyorum bende.arkadasların dedgı gıbı oncelıkle hava fılıtresını bujılerını degıstır yapmısken yagını degıstır bırde carbona baglat arabayı.bunları yaptıktan sonra hala cıkmıyorsa bı problem olabılır.conku o arac210 220 rahat devırır

ArkadaŞlar İlgİnİz İÇİn Allah Sİzden Razi Olsun...
Baski Balata Fİyati Konusundada; Baski Balata: 350 Ytl.. Bİlya: 165 Ytl... İŞÇİlİkde 150 Ytl... Dedİler.. Helekİ Opel Gedİzler 900 Ytl+İŞÇİlİk Gİbİ UÇuk Bİr Rakam Verdİler... Neyse Yarin Dedİklerİnİzİ Dİkkate Alarak Arabayi GÖstereceĞİm Bİr KaÇ Yere..
Haaa Bu Arada, 200 Ü Devİrİr Devİrmez Haber VereceĞİm..İnŞallah GÖrÜrÜm O GÜnlerİ.

11 saniyede 100 km'ye çıkan bir vectra b 1.6 nın debriyajının kaçırıyor olması imkansız.Ya zamanda ya da şanzuman dışında bir konuyla ilgilidir bu...

arkadaşlar bugün tanıdık bir servis buldum ve gittim. ve baskı balatanın değişmesi gerektşiği söylendi..ve değişti araba çok farketti..ama tam olarak hız testi yapamadım.. yalnız bu arada birde sürpriz çıktı... direksiyon kutusu yağ kaçırmaya başlamış,ölmüş yani... ve arabanın neredeyse en pahalı parçası herhalde... gedizlerde 1200 ytl+işçilik..yani baskı balata bilya direksiyon kutusu gedizlerde toplam 2600 ytl ye çıkıyordu. ben bunların hepsini 1600 ytl ye hallettim. ama biraz direksiyon ağırlaştı..ama usta önceki direksiyon kutusunda boşluk olduğu için çok hafif olduğunu ama normal olmadığını söyledi..normali bu dedi...gerçektende o çok hafifti.mesela yolda hafif bir eğrilik olsun ,araba kendini o tarafa doğru atıyordu.. ama şimdi çok iyi.pazar günü yolar boşken sabah hız testi yapacağım otobanda. bakalım 180 i bu sefer geçebilecekmiyim. haber vereceğim size.

heheh.valla hiç üşenniosun valla helal olsun.;)düzdemi 180 yoksa yokuş aşağıya gelincedemi aynı.ama debriyajdan başka bişi oldunu sanmıorum.bi dene bakalım ne olcak.bide birşeşy daha açık hava filtresi gibi birşey mevcutmu araçta.onlar top speedi çok düşürüo vectrada.hava filtrsi çok önemli orjinals eğer onada baktırmanı tavsie ederim.ne kadar az hava o kadar az yanma;)o kadar düşük hız.

yalnız yerinde olsam.1,6 almazdım gerk yoq madem hızı seven birisin.zaten vectra 1,6 o hızlarda 2,0 dan çok yakıodur merak etme.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hadi bakalım hayırlısı. Baskı balatayla bu hız problemi çözülürse, bende yeni şeyler öğrenmiş olacağım.

Geri