vectrama jant aldım

hayırlı olsun araçlarımız aynı renk bakalım angellar vede jantlar nasıl duruyor?
ben jantları ve angelları taktığımda resmini çeker size yollarım sizinde aklınızda iyi kötü bir fikir oluşmuş olur.

hayırlı olsun takılmış halini bekliyoruz

HAYIRLI günlerde kullanın güzel jantlar..

bide aracın üzerinde gorsek tam süper olur :)

gecen açmış olduğum konuda jant aldığımı ve boyayacağımdan bahsetmiştim ama herkesi kendim gibi bilmemem gerekiyormuş parasını vermiş olduğum urunu başkasına satınca bende o kişiyle alış veriş yapılmayacağını anlayıp başka arkadaşımdan jant aldım 700 tl verdim artı lastikleride şimdilik çıkma aldım toplamda 900 tl ye mal oldu 16 jant 5*110 bijon aralığı opellerin 5 bijon olanlarına jant bulmak ayrı bir dert genelde 5*108 veya 5*112 var ki siz sakın aldanıpta 5*110 olan aralığa 5*112 taktırmayın balanscıyla arkadaş olursunuz .aldığım jantların resmide budur beğeninize sunuyorum.lastik ebatlarıda 205*55*16 dır.
tork356.jpg
http://img811.imageshack.us/img811/7087/tork356.jpg

benim jantlarım 5x112 2006 dan beri kullanıyorum balannsçıyla arkadaş olunucak bi durum yokki :D

benim jantlarım 5x112 2006 dan beri kullanıyorum balannsçıyla arkadaş olunucak bi durum yokki :D
ben bir kaç yere sordum sıkıntı olur dediler.benim komşum var lastikçi oda cesaret edipte 112 takmaya yanaşmadı.açıkcası bende cesaret edemedim.şimdi birde bende bedevi şansı var kimsede sorun olmaz gelir bende sorun çıkartır durduk yerde çölde kutup ayısı aramayalım .

Hayırlı Olsun usta güle güle kullan
Arkadaşlar çok ikilemdeyim bende 2.el ve ya sıfır almayı düşünüyorum beyeniyimde önemli değil yardım edin vallaha bi karara varamadım özelden mesaj atarsanız daha mutlu olurum

hayırlı olsun

Geri