vectra yorum...

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2rfboa3opcm# aracın dış görünümü gayet hoşuma gitti sizce nasıl??? özelliklede almanyada yasıyan forumdaşlardan bilgi bekliyorum... benzinli bi araç sonucta yakıtta mutlu etmez beni... ama görüntü güzel ve km dogruysa ki hiç sanmıyorum oda etkiledi beni...

arka camları manuel ama görüntü çok güzel

dikkatimi çekmemişti arka camların manuel olması... benım için çokta sorun etmez...

arka camları otomatik yapmak cokta zor degil ;)

güzel araçları ucuza almak için illede avrupalı mı olmak gerek:(

7 milyara orada alınan araca bak, birde bizim burada alınan araçlara...

Sağ ve sol far arasında renk farkı var..Arabanın sağ farı daha yeni gibi sol fara nazaran..Acaba teknik bir değişmemi yoksa kazasımı var..?

herşeyı geçtım adamlar kaldırım taşına sıfır olacak sekılde asfalt atmış. burda attırmaya kalksan ya taş kalır asfaltın altında, ya asfalt kalır taşın altında

avrupalı olmak lazım galıba evet... ben aracı burda deil bulgaristanda surmek istiyorum... bu sitede görünen fiyata alıyosun bulgarıstana getırıyosun işte sadece yoldakşi yakıtı verıyosun okadar + bi para vermiyosun sanırım verilsede az bi miktar sınırda sanırım...

sag ve sol far konusunda katılıyorum biraz değişiklik var o sorun deil yeterki agır bi kazası olmasın aracın... 2700€=5184ytl dir yani fiyatına göre araç gayet hoş duruyo görünüm açısından heleki jantlar bitirmiş olayı... bi araçın içi farklı onada döşeme bulunur... sadece beni tetikleyen km si orjinal oldugunu pek sanmıyorum ama o km ye inanmakta istiyorum :)

Geri