Merhabalar yaklaşık olarak 6 ay önce opel vectra c kasa araç aldım 2007 model fakat aldığımdan beridir arabaya yapmadığım masraf kalmadı bununda dışında 2 gün önce bir sorun meydana geldi ama hatayı hiç bir usta bulamadı herkes farklı birşey söylüyor. Arabayı sıkıştırıgımda gaz kesiyordu ama 150-160 larda yapıyordu bunu 2 gün önce tekrar oldu ve araç arza lambası yandı arabayı durdurup tekrar çalıştırdığımda o gitti ve motor arza lambası yandı arabanın çekişi çok düşük 100 geçmiyor gaz sonda iken dün aracı cihaza bağladık delphiye bir çok arza kodu vardı temizlediğimizde hepsi gidiyor ama 5V Referans Devresi 1 ve AC basınç sensörü arızaları gitmiyor bir çok kişi beyindendir dedi araç z16xep motor beyin tamiri yok çıkma beyine garanti veren yok sıfır beyin 2000tl anahtar kodlaması 250tl aracında kodlamayı yapan şehre gitmesi lazım (mesafe 300-350 km) bu şekilde arabanın gitmesi ne kadar doğru bilmiyorum veya yolda bırakır mı o konuda da fikrim yok ha birde gaz pedalı sensörü 1-2 ve pedal sensörü hatası vermekte araba sık sık hata kodlarını silmeye çalıştıktan sonra 2-3dk araç çalışmıyor çalıştığında ibre ilk çalışmada 1500-2000 devirleri gördükten sonra gaza basılmazsa istop ediyor. Arıza kodları hatırladığım kadarı ile P0120, P0530, P1620 bilgisi veya önerisi olan varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler.