Bende de bu Junyan'lardan Astra G için olanı var. Büyük ihtimal verdiğiniz ilandakilerin kalitesi de benimkiler gibidir. Şöyle anlatayım. Görüntü güzel, Angel halkalar bir BMW gibi parlak değil ama iyi bence. İçteki o üç led gayet parlak. Gündüz ledi gibi bir şey, angellerle beraber yanıyor. Far seviye ayar motoru takılabiliyor ama sadece kısaları (mercekli olan) ayarlıyor. Uzunların seviye motoruyla bağlantısı yok.
Ama mercekler ve far camı berbat. Bir kere farın dış camı çabuk matlaşıyor. Birkaç defa tazyikli su tutunca dışındaki koruyucu katman soyulmaya başlıyor. Halojen ampuller de camda zamanla kılcal çatlaklar oluşturuyor. Mercekler kalitesiz. Hele Xenon takmayacaksanız hiç bu tür farlara bulaşmayın.
Bir kere yolu düzgün aydınlatmıyor, ışık homojen dağılmıyor. Hele ki yağmurlu havada gidiyorsanız yola bir el feneri tutsanız önünüzü daha iyi görürsünüz. Sağ mercek ise resmen dağı taşı aydınlatıyor, yani kesilim çizgileri berbat.
Ama bunları alıp benim yaptığım proje gibi bir şey yaparsanız sonuç orijinal fabrika çıkışı Xenon gibi olur.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=94898&page=2
Valeo marka Passat veya Megan'dan çıkma H11 mercek aldım. Junyanların far camını söktüm. Junyan mercek bölümünü söküp Valeo'ları taktım. Orijinal GM Astra G ön far camlarını söküp Junyanlara taktım. Farlar harika oldu. Ama bunlarla uğraşamam diyorsanız aracınıza uygun olan orijinal mercekli far alın. Çünkü Junyan, Sonar, Fk, vs. vs. gibi farları takınca eski farlarınızı mumla ararsınız.