Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
passatların hele 97-98 olanların tipini hiç beğenmiyorum.nasip olursa bundan sonraki aracım 2001 model cdx ya da 2001 omega olacak.wv grubu ilgi alanımın dışında,her zaman vectra
Dün bitane 1.8 t passatın şöförünün gözlerindeki çaresizliği gördüm ben ya.. çok acıdım adama nası yırtındı ama olmadı olamadı oysaki daha 4. vites 5500 devirdeydim..
Dün bitane 1.8 t passatın şöförünün gözlerindeki çaresizliği gördüm ben ya.. çok acıdım adama nası yırtındı ama olmadı olamadı oysaki daha 4. vites 5500 devirdeydim..
konu hortlatılmış ama yorumumu söleyeyim 4 yıldır vectra kullanıcıyım...passat kullanmamıştım...daha passata geçeli 1 hafta olmadı tek diyeceğim konfor rahatlık genişlik ve o turbo farkı için kesinlikle passat diyorum...vectra b kasa yanından geçemez...bunu anladım...tabi bunlar benim şahsi fikrim...eski vectramında hakkını yemem ama...çok sağlamdı kaporta yönünden...
Buradan uyarıyorum bak passat diyenleri 06 VEK 68 uzak durun benden, genelde 90 a sabitlerim hızı ama yanımdan geçerken ters ters bakmayın sinirleniyorum sora.. tüplüde değilim
Passat (aynı model için söylüyorum) yol tutuş berbat..Memur gibi kullananlar için passat diyorum zaten öyle kullananlar almasın vectrayı..