Vectra kapıları kumandayla tek tek açılmaz mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Türkay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar,
Arkadaşımda 2004 opel vectra var kapılar kumandayla tek tek açılıyor. Aynı arabadan bende de var. Benim kumanda hepsini açıyor. Bunun bir formulu varmı? bendeki araç 2004 9. ayda çıkmış, arka bagaj açma düğmesinde anahtar deliği yok ama bazılarında var.

bi formulu vardı su an tam hatırlayamadım. içerdekı kapı kılıtleme dugmesınden ayarlanıyordu galıba. forumda arastırırsan bulursun

Bendede öyleydi forumda okuyup yapmıştım şimdi 1-3 şeklinde açılıyor. Birde kapıların 10km hızı geçince kilitlenmesi olayı var ikiside aynı yerde idi hangisi hangisi unuttum :D
Forumda ara çıkması lazım.
Ha bulamazsan arabanın içinde iken kapıdaki kilitleyip açma düğmesine ve kumandadaki açma kapama düğmesine-lerine (2 tane kombinasyon var birinde sadece kapamaya diğerinde hem kapamaya hemde açmaya aynı anda basman gerekti bildiğim, tabi kapıdaki düğme sabit onu unutmuyoruz) aynı anda uzun basınca bi uyarı sesi veriyor zaten. Deneyerek hangisi hangisi bulabilirsin ama sen yinede forumu iyice bir karıştır :)

Ben Yapamadim Olmuo Bip Sesi Gelmio

Ben Yapamadim Olmuo Bip Sesi Gelmio
Ben yapalı uzun zaman oluyor ama işe yarıyor hala o şekilde kullanıyorum. Vectralarda olması lazım. kapıdaki açma düğmesi+ kontaktaki açma ve kapama düğmelerine aynı anda uzun basınca oluyordu.
Hiç olmadı servise gittiğinde tech2 ile yaptır.

astra H lar da varmı ya bu özellik?????:)

Geri