Vectra ile ilgili yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OdonATa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OdonATa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar 1998 model opel vectra CD otomatik almak üzereyim siz bu arabayı bana tavsiye edermisiniz bide araç hakkında teknik bilgi verebilirmisiniz kaç hp tork ? fln araba 170 000 de sunroof filan da var ecotech motorlu çok kararsız kaldım bana yardımcı olup bilgilendirirseniz çok sevinizim şimdiden teşekkürler

vectra cd ler donanımlı ve konforlu,gayet oturaklı,sürüşü zevkli,yol tutuşu çok iyi,uzun yolda harika,kasası oldukça sağlam,babaç duruşlu bi arabadır.

cd olsun çamurdan olsun...

Yürüyen aksamı ve motorunda sorun yoksa hiç düşünme al. Ufak tefek te olsa bazı sorunlar can sıkabilir. Bende de 98 CD sunroof lu bir araç var 5 ay önce aldın 118.000 de araç sorunsuz ve masrafsızdı ona rağmen 600 civarı masrafım çıktı (gerçi yapmasamda olurdu ama artık içim rahat ) triger, devirdaim pompası ,bilyeler , filtreler buji ,buji kablosu ve yağ. :)

X20XEV 136hp 188nm tork diye biliyorum..

not: 170.000 de 2.0 vectra alınmaz..

10 senelik, zamanının en iyi arabalarından birini uygun fiyata alıyorsunuz. Elbette masrafı olacaktır. Önemli olan büyük masrafı olmasın. Araba otomatikmiş. Almadan özellikle şanzımanı iyi kontrol ettirmende fayda var. Servis geçmişine de ulaşabilirsen hem hayati sorun çıkartıp çıkartmadığını hem de kilometrenin orjinalliğini öğrenebilirsin.

Geri