Ammada ezmişsiniz Hyundai'yi etmeyin eylemeyin. Vectrayla Getz'i karşılaştırıyorsunuz. Objektif bakın olaya. He bunu söyleyen kişi olarak sahip olduğum aracın yani Volvonunda 99da Ford'a geçene kadar dünyanın en sağlam sacını araçlarında kullandığını unutmadan bunları yazdığımı aklınızdan çıkarmayın derim. Hyundai 10 yıl önceki hyundai değil kusurabakmayın. Öncelikle at gözlüklerinizi çıkarın. Adamların amerikanvari 5 şeritli caddelerinde kullandıkları araçların %80i kore malı bu %80'in %60'ı Hyundai amblemini taşıyor. Orada bizdeki gibi Getz falan yok En küçük araç sonata yani D segment. Hyundai şuan dünya üzerinde (özellikle belirtiyorum) en çok robot kullanan fabrikalara sahiptir. Bunun dışında Hyundainin devasa robotize fabrikası Asan ve R-D merkezlerindeki testlerde üretim bandından herhangi bir motor alınıp 15 gün boyunca redline'da çalıştırıyorlar. Gerçekliğini merak eden inanmayan varsa oturup araştırabilir. Araştırmadan kimse olurmu öyle şey demesin lütfen. Bunun dışında sağlam değil şu kazayı opelle yaptım hyundaile yapsam ölürdüm demeyin. Opelinizle 150 ile bi duvara girin sağ çıkamazsınız. Herşey fizik kanunları içinde mümkün. Dandik dediğiniz Hyundai markası bu arada Amerikada defalarca güvenlik ödülü aldı bu marka. Astranın rakibi olan i30 EuroNcap'ten Astrayla aynı puanı aldı. Kısaca 10 yıl önceki hyundai değil konuştuğunuz marka. He çokmu kaliteli? Hayır... Mükemmel değil ama ben böyle büyüyen markaya saygı duyarım. Opele bindiğiniz için elit sanmayın kendinizi. Bende biniyorum ama hiçbi markaya bilip bilmeden yorum yapamam. Bu arada Hyudai'nin 2300 kiloluk aracıda var şaşırmayın bu kadar.