vectra ile hyundai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
santa fe ye binmedim ama accent le getz e bindim inan eniştemin 97 model şahini vardı onu kullanması daha iyiydi. ama çok yeni modeller hakkında bir bilgim yok belki çıtayı yükseltmiş olabilir. benimde anlatmak istediğim insanların hyundai tercih etmeleri fiyatının ucuz olması 45-50 bin tl ye nerde suv model araç var.

İnsignia'ya Grandeur nasıl rakip olabiliyor_? Sadece aynı sınıftadır rakip kelimesi kullanmak yanlış olur.Her firma her segmenti çıkarıcak diye bi şart yok örnek olarak Bmw düşün segment eksiklikleri var Opele göre ama biz Bmw'nin yapamadığını yapıyoruz demiyoruz. Neyse uzatmanın anlamı manası yok herkezin kendi zevkidir kendi kalite anlayışıdır Alman arabasına tek rakip Almandır..

Premium araçlar üreten bir firma neden Opele rakip olsun:D Hayatında Bmw'ye bindinmi sen kardeşim?:D Bmw'nin rakibi Audidir Mercedestir Jaguardır Volvodur Saab'tır. Neden küçük araç üretip onunla uğraşsın adamlar? Opel'in rakibi Vw'dir Ford'tur Hyundai'dir. Premium ayrı compact ayrı karıştırmayalım lütfen.

santa fe ye binmedim ama accent le getz e bindim inan eniştemin 97 model şahini vardı onu kullanması daha iyiydi. ama çok yeni modeller hakkında bir bilgim yok belki çıtayı yükseltmiş olabilir. benimde anlatmak istediğim insanların hyundai tercih etmeleri fiyatının ucuz olması 45-50 bin tl ye nerde suv model araç var.

Santa Fe'nin sıfırı arkadaşım aldığında 102bin TL idi.

hyundai nin rakibi opel değil fiat ve renault dur....

Sen öyle diyorsan öyledir... Antaraya gösterebiliceğin bi rakip varmı mesela diğer markalarda?

Premium araçlar üreten bir firma neden Opele rakip olsun:D Hayatında Bmw'ye bindinmi sen kardeşim?:D Bmw'nin rakibi Audidir Mercedestir Jaguardır Volvodur Saab'tır. Neden küçük araç üretip onunla uğraşsın adamlar? Opel'in rakibi Vw'dir Ford'tur Hyundai'dir. Premium ayrı compact ayrı karıştırmayalım lütfen.
Çok mu komik bişey söyledim_? Bmw Opelin rakibi mi dedim_? Ben senin kardeşin değilim orda ismim yazıyor süs olsun diye koymadık. Opel'e Vw, Ford, Toyota, Honda rakiptir ama Hyundai asla..

Bak bende yukarıda ne yazdım Sercan kardeşim?

Bana Antara/Captiva'ya rakip olarak bi Suv göster. Aklına ilk gelen araç eminim santa fe olucak

Bak bende yukarıda ne yazdım Sercan kardeşim?

Bana Antara/Captiva'ya rakip olarak bi Suv göster. Aklına ilk gelen araç eminim santa fe olucak

ne geregı var şıdık yarışdırır gıbı kım daha uzağa ışer muhabbedlerının ???

tamam arkadaşlar gerginliğe gerek yok herkesin tercih meselesi... sana belki bir markanın hep kötü tarafları denk gelmiştir ama diğer adamada hep iyi tarafları. yada bazı insanlar bazı markalara sempati duyar ve onu savunma iç güdüsüyle hareket eder. ama birbirimiz kırmaya değermi değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri