Vectra Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musaekrem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet volkan abinin arabası gibi yapmak lazım :) çok sağlam görünüyor araba. Tabi odaha fazla masraf yapacaım demiş. Ama şuan ki duş görünüşü yeterli bile bence :) sıralı otogazı olan bir vectra c var mı şuan satılık olan bi baksak arabaya? :)

sahibinden.com dan bak paran farsa 2005 edition 1.9 dizel al otomatik takıntın yoksa manuel bak 6 ileri seni hiç bir zaman üzmez bütün 2.0 lar ancak arkanı görebilirler. benim param yoktu alamadım

1.9 cdti yi bende tavsiye ediyorum ama 150 hp olanini Dincer inde dedidi gibi az yakiyo cok kaciyo birde chipletirsen benim gibi deyme keyfine al sana 185 hp..rampa diye bir sey tanimazsin..

185 Sonmu Emrah abi dumansız olarak küçük parça değişikleri ile mesala kaç olu fazla maliyetli olmadan?

185hp yeter arkadaşlar. burağın 175bg 205bg oldu chiple ben 150bg de razıyımda olmuyo işte:)

Volkan sana 3.0 cdti Signum yakışır, birde chip :)

185'e nasıl olsa erişemeyeceğim için yakın zamanda hayalimizi güzelleştirelim dedim :)

Bu aralar elegance 1.9'larda biraz düşme var. Vah tüh çektiriyor adama

Ya arkadaşlar 1.9, 2.2, 3.0 falan diyorsunuzda, bunların vergisi ne olacak?

Musa sana en uygun araba bence,

Düşük kilometreli 2006 model ve üstü 1.6 Vectra C2 Comfort. Hem 2006 ve üstü Vectra'lar makyajlı kasa. Makyajsızdan daha sportif ve karizma görünüyor. Koyu renklerde bej iç döşeme ahşap çıtalarda var. Donanımını saymaya gerek bile yok. Bence başka yerlerde arama. Budur derim.

valla hanım hadi dese gözümü kırpmam manuel 1.9 dizel alırım ama gts olucak c2 kasa.

Minareyi çalan kılıfını uydurur Burak, vergi deyipte iştahımızı öldürme :)

Bu arada C1 kasada otomatik olunca esp standatmı oluyordu? mesela 2005 1.9 Design edition'da??

Elagance elegance diye kasmayalım ilerde olurha alacak olursak :D

Vergi durumu Burak gibi :D Musayıda etkiliyorsa 2006 üzeri olsun bana görede, ki 5 beygir fazlası var en azından hiç yoktan iyidir. Lpg takılırsa daha az etkilenir.

valla hanım hadi dese gözümü kırpmam manuel 1.9 dizel alırım ama gts olucak c2 kasa.
Geçen gün üşenmeyip hemen hemen tüm 1.9 lara baktım sahibinden'de dizel gts 1 tane var galiba c1 miydi acaba. Onada dünya para yazmışlar.

yaşın genç,sana sportif bir vectra gider,o da b kasa.benim aracım 1,6 comfort benim aracımdaki performans 2.0 ile aynı,lpg yok.çok memnunum.sana da tavsiye ederim.sonuçta opel.ha birde nissan da güzel araba,ancak opel başka.

Geri