Vectra Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musaekrem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1,6 motorlar kalkış 1, ve 2, vitesler önceden dizel veya torklu arac kullandıysan tatmin edici gelmez.arac amortisman olarak sert bir kişiliğe sahip. bu sert yapısı yolda aracın mükemel yol tutuşu sağlar insana güven verir.dez avantajı şehir içinde kasislerde ve çukurlardan gecerken aracı bu cukurlara sert düşmesine neden oluyor ve bu düşen tekerden net birde düşme sesi duyuluyor.bu gibi yerlerde ağır abi olup cok yavaş gecmek lazım.konfor olorak yolda kullanımı şoföre acayip tatlı ve aracın altından aktığını hissedersin.lastiğin iyi olursa lastik sesi içeriye pek duyulmaz.gerci bizi,m asfaltlarımız hep mıcırlı araclar ne yapsın. 3, 4, 5, vitesler hızlanmalar uzun yolda mükemmel yokuş yukarı veya rampa cıkarken 1,6 motorlar biraz vasat kalıyor.artılarına gelince konfor limitsiz hele makyajlı kasalara görsel olarak istediğin her türlü aksesuar yakışıyor.jant lastik film vs. vs. bu arac tek kötülüğü alışkanlık yapıyor.alıştımı başka araca bakmıyorsun.ha birde aksesuar yaptıkca yenisini istiyor:D.abicim ön takım bozmaz balatalar uzun ömürlüdür kolay bitmez firenleri çok güvenli ben başka raclarda kullandım vectra harici diyer kullandığım araclar erken aps düşüyor.buda sıkıntı yaratıyor.vites geçişleri vw kadar kemikli olmasada gecişleri mükemmel.kokbit geniş görüş acın koltuğa oturş pozisyonun mükemmel uzun yolda sıkıntı olmaz.dijital klima 1,6 baskı balata 1,9 ve 20, 2,2 göre biraz erken biter.60 binde triger bakımı yapılır.ben cok yol yaptığım için 10 binde yağ deiştiriyorum 45tl yağ 25tl hava flt. 15 tl polen filtresi 10 tl benzin flt toplam sanayide 95tl tutar ustayada gönlünden ne koparsa.son olarak 1,6 ve 1,9 aracları mutlaka kullan.yoldaki performanslarına bak yol tutuşuna bak ondan sonra karar ver.ben 1,6 kullanıcısı olarak 1,9 dizel tavsiye ederim.opellerde otamatik şanzımanlar araştır.tork kalkışta serilik i,stiyorsan manuel al.şindilik bunlar vectrada pi,şmanlık duymazsın.ama alacagın aracı mutlaka test et ondan sonra al derim.ha artık yetkili servise yunusun yanına gidiyorum.onada cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri