Vectra Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musaekrem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musaekrem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar,
Öncelikle aranıza yeni katılmış birisi olarak bu ortamı sağladığınız için tüm hepinize çok teşekkür ederim.

19 yaşındayım. Bu yaşta arabayı ne yapacaksın parayı nerden buldun demeyin :) Yeni Opel Vectra arıyorum arkadaşlar. Ancak kararsızım. Kullanan arkadaşlar model ve özellik tavsiyesinde bulunabilirse çok memnun olurum. Bir genç için ideal bir araba die düşünüyorum. Başka model tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım. Sizlerle küçük bir söyleşi yaparsak burada benm açımdan çok iyi olacak. :) Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

hangi kasa istiyon a b c

Opel_Vectra_OPC%20%281%29.jpg

Sanırım bu yüksek bir model. Ancak bu tarz c model bir vectra bakıyorum.

Son düzenleme:
evet volkanin araba c kasa.

benzinli motor secenekleri: 1.6(101-105bg), 1.8(122-140bg), 2.0 Turbo(175bg), 2.2(147-155bg), 2.8 V6 Turbo(255-285bg) ve 3.2 V6(211bg)

dizel motor secenekleri: 1.9 CDTI(120-150bg), 2.0 DTI(101bg), 2.2 DTI(125bg), 3.0 V6 CDTI(174bg)

donanim secenekleri: essentia, comfort, elegance

yukardaki motorlardan pek cogu Turkiye de yok veya cok az sayida... en cok bulunabilen motorlar 1.6, 1.9 CDTI, 2.2. ayrica en dusuk donanim seviyesi olan essentia da cok az sayida satilmistir daha cok comfort ve elegance modelleri vardir...

motor seçeneği olarak hangisini önerirsiniz. Ancak 1.6 kasasını kaldırmıyor diyorlar. Sorduğum tamirciler alakasız diyor ama sizler ne düşünüyorsunuz?

2004 modelleri 20-25 arası satılıyor sanırım bu kasaların.

benim 1.6 rambada 5 kişi sıkıntı oluyor kalkarken onun dışında inanamayacan bir son sürati vardır. yani uzun yolda bir sıkıntı yok. benimki comfort 24.500tl aldım 2004 4700km de boyasızdı

Anladım. Yalnız nissan Primera ile vectra arasında kalınır mı bilmem ama ben tam oradayım :) Ancak vectra daha ağır basıyor. Peki lpg takıldığında bir performans kaybı oluyor mu çok bariz bir şekilde? Siz benzinli mi kullanıyorsunuz?

Ayrıca sanırım siz kendi arabanızın etek, jant ve farlarını değiştirmiş, camlarına film çekmişsiniz. Ortalama ne kadar bir masraf gidiyor. Çünkü imzanızdaki otomobil zevklerime tamamiyle uyuyor. Hem alımlı hem sade :)

Ne yapacan sen vectra C'yi , B varken :),

Bence B kasa al, hem sportif, hem gençlere daha çok hitap ediyor, 2001 CDX'e de göz at bence :)

Anladım. Yalnız nissan Primera ile vectra arasında kalınır mı bilmem ama ben tam oradayım :) Ancak vectra daha ağır basıyor. Peki lpg takıldığında bir performans kaybı oluyor mu çok bariz bir şekilde? Siz benzinli mi kullanıyorsunuz?

Ayrıca sanırım siz kendi arabanızın etek, jant ve farlarını değiştirmiş, camlarına film çekmişsiniz. Ortalama ne kadar bir masraf gidiyor. Çünkü imzanızdaki otomobil zevklerime tamamiyle uyuyor. Hem alımlı hem sade :)
benimki benzinli fakat yakında bende taktıracam sıralıda performans kaybı olmuyor diyorlar. takan çok. ben çok masraf ettim. sadece komple ön tampon bile bayağa tuttu. ben şimdiye dek 5-6milyar arasında bir şey harcadım. ama daha bitiremedim. siyah zeminli far. panjur, cam üstü spoyler, deri koltuk ve sunroof planım var bu ara birde lpg. gene 5 daha harcarım gibi geliyor:)
mavi koydugun 2006 üstü vectra c2 opc o aracın 2.ci eli bile 70.000TL dir bilgine

Kendin kullanacaksan 19 yaş için C kasa ağır kaçar bana göre. Ha Volkan ve Burak gibi oynarım diyorsan o başka.
Astra H al kendin için düşünüyorsan

vectra için 1.9 cdti 150 öneririm, az yakar çok kaçar.

Geri