vectra gls 2,0 otomatik arka rezistans sorunu

cevat senin radyo orjinal mi değiştirdin mi yoksa? anlayan bi elektonikçiye götür. dediğim gibi tarif et... arka camın altındaki döşemeyi söksün dikkatlice... onun altında elektronik bi aksam var oraya gelen besleme ile rezistans beslemesini kontrol etsin....

değiştirmedim biraz orjinallik hastalığı var :) belki saçma gelecek ama öle işte

sanırım haklısın rezistans kablolarıyla belkide aynı kanaldan bitişik falan gidiyordur anten kablosu tekrar teşekkür ederim paylaşımın için

mustafa bilgin için teşekkür ederim ilk işim antene bakmak olacak tam olarak nasıl bir şeye benziyor elektronik bişey demişsin foto falan varmı mustafa

foto yok malesef... döşemeyi sökmek zor biraz. ben sökmedim hiç babam sökmüş bi kere... teybi değiştirmiştik biz.. sonra radyo çekmemeye başldı.. hatta forumda baya sordum ama bi ses çıkmadı.. sonunda yine babam halletti. antenim beslemesi kesilmiş radyoyu değiştirirken... söküp yapmıştık.. şimdi canavar gibi...

aslında bende sökebilirim sanırım arka camın altındaki kısım dediğin bu arka camdaki fren lambasının oldu kısım sanırım yani oradaki hafif tüylü döşeme aslında ufacık bir resim olsa olayı kavrıyacağım sanırım ama bulurum gerekirse o sinir bozucu cızırtı için arka kısmı koltukları komple dağıtırım :)

mustafa bende elektrikçiyim ama oto elektrikçisi değil :) işin demontaj kısmını çözünce gerisi kolay

aslında bende sökebilirim sanırım arka camın altındaki kısım dediğin bu arka camdaki fren lambasının oldu kısım sanırım yani oradaki hafif tüylü döşeme aslında ufacık bir resim olsa olayı kavrıyacağım sanırım ama bulurum gerekirse o sinir bozucu cızırtı için arka kısmı koltukları komple dağıtırım :)
be sökmüş olsam tarif ederdim inan ama ben sökmedim babam sökmüş. hatta biri sormuştu forumdan babama sordum zor sökülür o sen yapaman demişti:D bi uğraş bakalım. dur bende bi bakayım araba kapının önünde

mustafa bende elektrikçiyim ama oto elektrikçisi değil :) işin demontaj kısmını çözünce gerisi kolay
yaw abi önceden desene şunu:) meslektaşmışız senle.. bizde elektrikçiyiz.. yani babam elektrikçi:) ben daha öğrenciyim:) elektrik öğretmenliği okuyorum.. baktım abi ama biraz zor ya sökmesi... kelebek camın etrafındaki beyaz döşemede sökülecek sanırm. sen bi bak yine. sökemezsen pm at bna ben babamdan sorayım sana tarif ederim resimde eklerim hatta abi... o iş kolay sen kafanı yorma:):)

sağol mustafa usülünü elbet bulurum oto elektrikçisi sökerse ben hayli hayli sökerim evet meslektaşız benimde babam tredaştan emekli yani oda elektrikçi :) ne tesadüf bu ya

Geri