vectra gls 2,0 otomatik arka rezistans sorunu

cevatgüngör

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar
öncelikle iyi forumlar
opel aracımda arka rezistans düğmesine basınca teyp tamamen cızırdamaya başlıyor ama bunu sadece radyo frekansındayken yapıyor bu neden olabilir acaba
:confused:

ikinci sorun için tekrar konu başlığı açmak istemedim
orjinal opel vectra kornasını internet sitelerinde bulabilirmiyim ortalama kaç ytl dir

merhaba arkadaşım
radyo daki cızırtı bendede var arka resiztance çalıştırılınca,arka cam önünde panzoloyun altında radyo anteni ile arka rezistance kablosunun toplandığı bir kutu varmış, onun sökülmesi gerekiyormuş usta öyle söyledi,fakat ben bir zaman ayırıp yaptıramadım.Eğer sen yaptırırsan sorunun neren çıktığını yazarsan sevinirim.
saygılar merih

ya inanırmısın benim araçta anten yok yada varda ben bilmiyorum diğer cd araçlarda yanılmıyorsam sağ arka kısımda bulunuyor ama bende anten bulunmuyor ???

allah allah vallahi yok ya yeri bile yok çıldıracagım gidip gidip bakıyorum antene benzer bişey göremedim :)

valla tekrar tarif edermisin şunun yerini inan tekrar araca bakıp gelicem

anten arka camın içindeki dikey çizgiler camın sağında ve solunda toplam iki dikey çizgi var onlar radyo anteni muhtemelen rezistans çalışınca kısa devre vardır cızırtı o yüzdendir

sorun nasıl giderilebilir peki bir bilgin varmı

anten arka camın içindeki dikey çizgiler camın sağında ve solunda toplam iki dikey çizgi var onlar radyo anteni muhtemelen rezistans çalışınca kısa devre vardır cızırtı o yüzdendir

hayır topragım on dosde ıcerde hava kanalının uzerınde sıyah kucuk kabarma gıbı duran cıkıntı ısde anten

Geri