Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar araçımla aldığım gün tüpü doldurdum 65 ytl ye şuanda 320 km yaptım. Gösterge teke düştü normalmidir. Kaç km gider bu araç uzun yolda kullanıyorum.
arkadaşlar lpg siteleri bir gezin internette atikerden memnun olan insan çok nadir...
benim tanıdıklarımdan bir kaç kişi takdırmıştı onlarda memnun değildi söktürüp başka markalar takdırdılar...
Arkadaşlar araçımla aldığım gün tüpü doldurdum 65 ytl ye şuanda 320 km yaptım. Gösterge teke düştü normalmidir. Kaç km gider bu araç uzun yolda kullanıyorum.
güle güle kullan. benimki düz vites. 2 - 3 ay önce aldım. tartarini takılı. şu sıralar biraz fazla, 200 civarında yakıyor. 100000 bakımına sokacağım. cdx çok güzel ve ayrı bir araba. benim arabada seyahat eden bir tanıdık gidip aynı arabadan aldı. o derece etkileyici. yalnız farları berbat. hiçbirşey göremiyorsun.
tecrübelerimizi paylaşırız.
benim araba için üye otomobilleri yol arkadaşım başlığına bakabilirsin. tekrar hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Farlarla ilgili çok şikayet duydum ama benim aracın farları çok iyi yeni olduğundan herhalde. Aldığım arkadaş orjinal farlarını serviste sıfırlamış şuan için bir problem yok.