vectra cd-alfa romeo156-passat 1.8

Üçüne de için ısınmadı. İllaki bu üçünden biri olacak diyorsan Passat burun farkıyla öne çıkıyor.

bu üçü olacak değil bu 3 model olarak düşünün şunada dikkat ettim sahibindende ne kadar araç varsa hepsi çizikten,güneş yanığından keyfe keder den boyalı yahu mübarek kimse kaza yapmamışmı kardeşim.adam yahu bugun ne yapayım gidip arabayı baştan aşağı boyatayım demiş sanki .

birde vectranın sahibini aradım ist. geleceğim son fiyat ne olur diyorum adamın dediği kelime pazarlık için geleceksen hiç zahmet etme diyor .bende sen bu lafı dedinya daha bedava versen alırsam adam değilim dedim böyle bir satış pazarlık olurmu ne mal insanlar var .sanki F16 satıyorda nazlanıyor.

Ben olsam hiç birini tercih etmezdim. Hepsinin km si yüksek. Daha bakımlı araçlar bulabilirsin. Tabi bu bütçe ilede alakalı. Fakat alıpta bir sürü masraf yapmakta var. Özellikle yedek parçası uygun olan bir marka tercih etsen daha iyi olur.

ya hep soracağım unutuyorum 2.5 cdx vectralar ne ayaktır.

passat al derim;)

Vectranın da arka kapısı ile arka çamurluğu arasında bayağı bir ton farkı var. Boyayı tutturamamışlar herhalde. Ya da ben öyle gördüm.

Bence de biraz daha bekleyin. Mutlaka temiz bir şey düşecektir.

Vectra diyorum fakat onunda km si yüksek.

zaten o vectrayı eledim satan kişinin patavatsız konuşmasından dolayı ben model olarak soruyorum illa ilandaki araçlar olacak diye düşünmeyin

Geri