vectra c teyp cd okuma sorunu

Bendeki cdr500 de kopyeledigim veya derledigim Audio formatli hic bir CD okunmuyor. MP3 zaten olanaksiz..

Orijinali ile bizim hazirladigimiz CD lerde farkli ne olabilir ki??

en guzel windows media player da cd cekmek..<windows media player i acin .cd kayit etme yerine gelin.orda '''audio CD''' kismini isaretleyip en altta ayarlar kismindan cekim hizinizi en aza indirip cekime baslayin ve cd cekerken cd de en az 1.5, 2..dakika bos yer kalmasina dikkat edin ve kullandiginiz cdlerin kalitesli olmasina dikkat edin..ornek olarak.philips.basf.
windows media playeri tam anlatamadim kusura bakmayin benim windows turkce degil ondan dolayi tercume edemedim fazla.

takildiginiz biryer olursa yardimci olmaya calisirim....

kolay gelsin...

kaliteli cd derken marka nedir ben rubenis ve princoda denedim 6-7 tane hiçbirini çalmadı
aynı sorun bizim eski araçdada vardı bazı cdleri okuyor bazılarını okumuyodu gözü değiştirdik sorun düzelmişti ayrıca cd nin kaliteside önemli size tavsiyem neroda degilde media playerde yazın ve 16 17 parça degilde 15 adet parça atın bide öyle deneyin

Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına :) Nero'dan yakma hızını 8x e düşürüyorsunuz sorun çözülüyor 2 yıldan beri öyle dinliyorum ister dosyalı olarak, ister track, ister mp3 olarak :) herkese kazasız sürüşler :)

Geri