vectra c silkeleme yapıyor acil yardım lütfen :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weycell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

weycell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Foaruma yeni katıldım aracım 2004 opel vectra c elegance
öncelikle şunu söyleyim aracımın yağı filitreleri vs. hepsi yeni değişti lpg filtresi değişti bujiler 1 yıl öncesi değişti

aracımın skıntısı tekleme yapıyor örneğin ışıklarda 1 viteste yükleniyorum 3000 deviri aşıyor sanki gaz bitmek üzereymiş gibi tekleme yapıyor silkeliyor bujilerin üzerindeki bobinleri söktüm hava ile temizledim bujileri anahtarım olmadığı için sökemedim onlarıda üstünden hava tutarak temizledim herşeyi geri yerine taktım çıkım yola bastım on numara sorun ortadan kalktı 20 dk sonra motorda bi kasma oldu gazı veriyorum arabadaki o şahlanma gitti servis ışığıda yanıyor anlamış değilim bu konuda daha önce bi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim arabamdan memnunum ama bu sıkıntı canımı sıktı lütfen yardım iyi geceler

Son düzenleme:
Benzinde ve lpgde durum aynimi.lpgde yapiyorsa ve motor isindiktan sonra oluduyorsa bobin olabilir tabi bujilerde yeni gm olmali

SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzinde yapmıyor lpgde oluyor servis ışığı gelip gidiyor bi bilgisayara bağlatsam iyi olacak dediginiz gibi Bobin olabilir hafta ici bi tamircime götüreyim sonucu yazarım yine ilginiz için teşekkürler

lpg ciye gösterin lpg ayarındandır.

ayarlar normal gösterdim yarın bilgisayara bağlanacak büyük %90 Bobin dediler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayarlar normal gösterdim yarın bilgisayara bağlanacak büyük %90 Bobin dediler

benzinde sorunu olmayan arabanın bana göre tek sorunu lpg ayarındandır... boşuna parça değiştirmeden önce benzinle iki gün aracı kullanın. sorun devam etmezse lpg ayarına gidin...

1 seneden beri değişmeyen bujilerini değiştir ilk önce. Bobinde sonra bakarsınız

Foaruma yeni katıldım aracım 2004 opel vectra c elegance
öncelikle şunu söyleyim aracımın yağı filitreleri vs. hepsi yeni değişti lpg filtresi değişti bujiler 1 yıl öncesi değişti

aracımın skıntısı tekleme yapıyor örneğin ışıklarda 1 viteste yükleniyorum 3000 deviri aşıyor sanki gaz bitmek üzereymiş gibi tekleme yapıyor silkeliyor bujilerin üzerindeki bobinleri söktüm hava ile temizledim bujileri anahtarım olmadığı için sökemedim onlarıda üstünden hava tutarak temizledim herşeyi geri yerine taktım çıkım yola bastım on numara sorun ortadan kalktı 20 dk sonra motorda bi kasma oldu gazı veriyorum arabadaki o şahlanma gitti servis ışığıda yanıyor anlamış değilim bu konuda daha önce bi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim arabamdan memnunum ama bu sıkıntı canımı sıktı lütfen yardım iyi geceler
En iyisi bir bilgisayara bağlayıp net bir sonuca varmak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aracı bugün bilgisayara bağlayacaklar sonucu inşallah görecem bugün.

JaI5GD.jpg

arkadaşlar sıkıntıyı bulduk motor beynine giren soketin tırnakları kırılmış motorun sarsıntısı ile oynuyor ve elektriği kesiyor

Son düzenleme:
Geri