vectra c servis dönüşü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra024
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra024

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 2004 vectra c elegance
geçen hafta arabamın arka tarafından hafif çukurdan geçerken küt küt diye ses yapıyordu bende sanayideki ustama sordum amartisör dedi ben daha önceden bu siteden bu arızanın yaşadığı kişileri okuyarak sivasdaki opel servisine tel. açtım abi dediler bu ses arka torsiyon takozundan geliyo fakat tek olmadığı için arka denge kollarının değişmesi lazım dediler orjinal tane 180 bide opel-e parça yapan firmanın var 70 lira tane dediler bende :
gittim sivasa arka denge kolları çift - yağı -yağ filtresi-hava filtresi-polen filtresi-bujiler-benzin filtresi-yol bilgisayarının klimasını türkçe yaptılar işçilik dahil 460 tl verdim şuan hiçbir sorunum yok çok şükür :p:p:p

Hayırlı olsun. Fiyat hakkında bişey diyemeyeceğim ama Benzer bi sorun bendede vardı (vactra c 2005).Yalnız vuruntu sağ önden geliyodu. Ben ön çift amaortisör,Rot başları,Z rotları,ve Aks başlarını tamamen değiştirdim. Fiyat 520 tl işçilik dahil.
Bu arabaların süspansiyon sistemlari kasasına göre yapılmamış.:( Bu ağırlıktaki bi araç için çok cılız bi süpansiyonu var. Onun için 2 yılda bi ön veya arkalardan tıkırtılar gelmeye başlıyo.:sorry:..

teşekkürler ön takımdanda geliyo ama ön amrtisörler sağlam baktılar herhalde biraz daha bineyimde bende sizin gibi yaptıracam...

Geri