vectra c safir siyah (soft mod)

dj_burkay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar çok yakında spor yay (h&r 4 cm) komple elyapımı bodykit ve
for-x ses sitemi 38 lik çift subwoofer şu anki düşüncelerim..fikirlerinizi bekliyorum..

valla simsiyah çok güzel olmuş, ben baya beğendim...

Allah kazadan beladan korusun, bu arada, arka stopları da sinyal kısımları karartılmış olandan değiştirirsen süper olur, yada oraya koyu renk folyo da kaplıyabilirsin..

güle güle kullan..

rengi çok güzel maşallah.kara şimşek..kazasız belasız.ön panjuru da değiştirebilirsin.

çok güzel maşallah kazasız belasız!body kit i bence abartılı bişi yaptırma derim !orjinal opc line ekleri gayet şık ve yeterli!abartı bişey, bu güzelliği basitleştirir!

aracıma şu ana kadar yapmış olduğum eklentiler..zibert cam filmi (ön cam dahil) , 18 zcw jant 235-40-18 syron lastikler , krom kapı kolları ve cam çıtaları,komple ziebart boya koruma,far kaşı ve stop kaşları

yorumlar ve yardımlarınız için çok tşkr arkadaşlar.

aracıma şu ana kadar yapmış olduğum eklentiler..zibert cam filmi (ön cam dahil) , 18 zcw jant 235-40-18 syron lastikler , krom kapı kolları ve cam çıtaları,komple ziebart boya koruma,far kaşı ve stop kaşları
kardeş el yapımı yapma faturalı TSE damgalı al muaynede zorlanmazsın. lastik ebadın çok doğru 18'' 235-40 tam olur orjinaline göre %0.35 değişim var bu hiç bir değişiklik yaratmaz. ofset ve j değeri nedir?

Güzel allah kaza bela vermesin Araç kibar durmuş Abartıdan uzak ve sade Bence güzel

far kaşını pek yakıştıramadım bu araca yalnız film ve jantlar güzel panjuruda steinmetz yada irmsher ile değiştirebilirsin arkayada ince bi spoiler hoş olur ;)

Geri