Herkese hayırlı akşamlar dün araçla dolaşmak için dışarı çıkmıştım gittiğim yerde aracı stop ettirmeden park halinde iken bir ses geldiğini fark ettim bu sırada gaza yüklendiğim sırada mavi bir duman bulutu çıktı bir defa daha denedim aynı dumanı tekrar çıkardı.aracımda en son yağ bakımı 174 bin km yapıldı. araç şu anda 178 binde ve yaklaşık olarak 1.5 lt yağ eksiltmesi yaptı.bugün aracımı farklı bir ustaya göstermeye gittim fakat gittiğim yerde aynı gaz verme olayını tekrarlamama rağmen hiçbir şekilde duman çıkmadı.usta aracla ilgili olarak segmanlardan bahsetti. gün içerisinde bu durumu 3 kez daha denedim yine duman çıkmadı.
şimdi bu konuda ne yapmamı önerirsiniz ayrıca bursa içi bu konuda tecrübesi olan ustalar varsa yönlendirme yapabilecek arkadaş var mı? kendi ustam şu anda şehir dışında en azından bilgi almak için gidebileceğim usta arıyorum.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
opel vectra c 2004 model
lpg var
178 bin km
şimdi bu konuda ne yapmamı önerirsiniz ayrıca bursa içi bu konuda tecrübesi olan ustalar varsa yönlendirme yapabilecek arkadaş var mı? kendi ustam şu anda şehir dışında en azından bilgi almak için gidebileceğim usta arıyorum.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
opel vectra c 2004 model
lpg var
178 bin km