Vectra C Makyajlı Kasa çift Kitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 6868
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6868

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.a
Arkadaşlar Bu Makyajlı kasada çift kilit sistemi yokmudur diğer vectralarda vardı Bu Makyajlı Kasada Yapamadım 2006
model 2005 Görünüyor Ama araba Makyajlı ilk makyajlı kasadan

nasıl yapılacağı konusunda bilgisi olan varmı yoksa bu araçlarda yokmu

2005 modelde makyajlı kasa varmı ? ben hiç görmedim benimkide 2005 model ama c1 kasa... :S vectralarda çift kilitleme yok en azından benimkinde yok...

vectra c lerde çift kişitleme sistemi yok.

2003 vectrada vardı benim de ondan sordum Birde bu kasada emniyet kemeri uyarı yok test cihazından baktılar lamba var yanıyor ama emniyet kemerinin takılı olmadığında yanan lambası yanmıyor

2005 model fakat araç 2006 1 ay trafik çıkışlı 2005 model olarak geçiyor bazı c1 kasalarda mesela 2006 gözüküyor garip ama öyle

valla ben ararken bana hiç denk gelmedi o yüzden şaşırdım 2005 hepsi c1 kasaydı :D hayırlı olsun aracınız...

makyajlı kasa vectralarda çift kilitleme sistemi var. eğer kastettiğin şey kapıların tamammının iki seferde açılması ise. ama bu özelliği aktive etmen gerekiyor. yapman gereken ise kumandadaki kapı açma düğmesi ile kapı içindeki kapı kilitleme düğmesine aynı anda basman ve basılı tutman .bikaç saniye sonra çift bip sesi duyacaksın.sesi duyduktan sonra kumandadaki kapı açma düğmesine bi kez basınca işlem tamam. artık ilk basışta sadece sürücü kapısı ikinci basışta tüm kapılar açılacaktır. işlemi iptal etmek istersen kumandadaki kapı açma düğmesi ile kapı içindeki kapı kilitleme düğmesine tek bip sesi duyana kadar basılı tut. sesi duyunca sistem eski haline dönmüş demektir.

bu arada eğer aracında haretek halinde otomatik kapıların kitlenmesi özelliği yoksa onuda halledebiliriz.

benim istediğim Esasen Şu O Söylediklerinizi Ben Yaptım Açılırken oluyor Da Kapıları 2 kez kitleme olayı olmuyor
2 kez kitlenince içerden açılmazdı vectra B Ler 2003 Vectra da vardı ondada kitleniyordu ama bu makyajlı kasad olmadı

benim arkadaştada makyajlı kasa var bende merak edip geçen gün denemiştim çift kilitleme yoktu,bir kere kilitliyor kilitledikten sonra içerden kilidi kaldırınca kapı açılıyor çok dalga geçtim arkadaşla benim astra g de bile açılmıyor diye :)

Geri