vectra c lpg yakıt tüketimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cadillak14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 2004 vectra c comfort aracımda lpg var şehiriçi 250 ykr yakıyor bu normalmii yoksa ayarında sıkıntımı varr bilgisi olan arkadşlardan mesaj atarlarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

1.6 sanırım aracınız. 25krş bence çok gibi bi ayarına baktırmanız sizin faydanıza olabilir. saygılar.

evet 1.6 ne kadar yakması gerekir bilginiz varmıı herkers bir şey söylüyordaaa kesin bilgi lazım

duyumlarıma göre konuşuyorum. taş çatlasa 210-220 yakması normaldir. bu maksimum değer.

ama unutmayın ki sürücü yakıtta en büyük etken sizin kullanımınıza göre değişir tüketim.

Arkadaşim bende de c2 kasa var şuan itibariyle şehir içi 210civarı yakıyor sizinki biraz fazla gibi ayar yaptırın

sağolun teşekkürler galiba ayarda sıkıntı varr bir kontrol ettireyim

220 yakıyorum

Öncelikle, opelim net e hoşgeldin;

Üye olurkenki aşamalarda belirtildiği ve forum kuralları gereği, kendini üye arşivi ana başlığında tanıtmalısın. Tanıtım süresince mesajların görünmeyecek başlığın kilitli kalacaktır. Tanıtım sonrası geri bildirimde bulunabilirsen mesajların geri getirilecek ve konu tekrar açılacaktır. Anlayışın için teşekkürler, iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri