vectra c kullananlar yardım

Arkadaşım 2005 ve sonrasında yol bilgisayarı Türkçe. Geniş,Ferah,Konforlu ve oldukça donanımlı bi araç. Vectra C düşünüyorsan donanım açısından en dolu ELEGANCE,sonra DESİGN EDİTİON, daha sonra COMFORT geliyo. Bu aracın en baz donınımlısı 2006 dan sonra çıkan essentia modeli. Vectra Cyi tavsiye ederim...

teşekkürler sizinkide türkçe acaba türkçeye çevrilebiliyomu
04 elegance var sunruflu brc tüplü 25.000 diyo sadece ön camı çatlamış servisde orjinali ile değişmiş 100.000 km de gümüş gri

teşekkürler sizinkide türkçe acaba türkçeye çevrilebiliyomu
04 elegance var sunruflu brc tüplü 25.000 diyo sadece ön camı çatlamış servisde orjinali ile değişmiş 100.000 km de gümüş gri

Türkçe takıntısı neden ki ? Zaten topu topu 8-10 kelime var onlarında ne olduğu belli zaten..

Ben 2006 kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Elegance da genelde elektrikli koltukda ve ayda katlama da problem oluyor, ben çevremden böyle duydum ama comfort ideal bir lüx dür. Aşırısı yokdur. Makyajlı kasalar diğerlerinden gerçekten çok farklı ( içi ve dışı) Çoğu insan sadece farı ve direksiyonu değişik diyor ama hayır değil(2005 modelide çok kullandım ) 2006 comfort tavsiye ederim. Performansı gayet iyi. Ben şehir içinde 10.2 - 10.5 lt arası yakıyorum. Bazen aşırı yüklenmeme rağmen. 0-100 km 10.5 sn civarında. Tavsiye ederim.

battal gazi arkadaşıma katılıyorum.bende de 2003 comfort var.ne ararsan var.ideal benim için.hatta lüks .

bende öyle düşünüyom inşallah temiz bi comfort bulabilirim

bende 2004 1.6 elegance var. dedikleri gibi elektronik aksam problem çıkarabiliyor bir süre sonra. benim arabamda elektronik aksam pek problem çıkarmadı allahtan. ama çevremdeki kullananlardan duymuştum problem çıkarabildiğini. eğer araba biraz gitsin bassın istiyorsan kesinlikle bir performans arabası değil hantal kalıyor(1.6 motorlar için konuşuyorum tabi) 2006dan sonraki c2 kasalarda twinport motor vardır o 105 bg dir c1 kasalar (2006 öncesi oluyor) 100 bg dir. performans olarak bir farkı yok ama tüketimi biraz daha düşüktür 105 bg liklerin ama aşırı bir fark yoktur. tüketimi 1.6 motora göre bira fazla bence. araba hantal olduğu için biraz gaza yüklenmek gerekiyor. şehirler arası tüketimi 6lt civarı. şehiriçinde çok farkediyor yakıtı 11-12lt yakarsın hafifte trafiğe girersen(c1 100 bg likler için konuşuyorum ki 2005 dediğinde c1 oluyor). yol bilgisayarı konusuna gelince benim araba ilk alındığında türkçeydi sonra ben karıştırırken ayarlardan ingilizce yaptım bir daha da türkçe yapamadım çünkü seçeneklerde türkçe yoktu anlamadım bende XD

Son düzenleme:
Vectra c kasalar gerek donanımı gerek kaslı görüntüsü gerekse yol tutuşuyla gerçekten güzel araçlar.Ancak alacağın 100.000 km civarındaki bir araç için öncelikle yağ yakma oranını öğren.Nitekim bakımdan bakıma 1 lt civarında yağ yakması bu araçlarda normal.Ayrıca kaza yapmış ve toplanmış ise elektronik sıkıntı verebilir..İyice kontrol ettir ona göre al derim..İyi günler

teşekkürler 10 taneye yakın buldum hep km ler düşürülmüş

teşekkürler 10 taneye yakın buldum hep km ler düşürülmüş
katılıyorum sana.....okadar almak için gittiğim araçların hepsinin de km düşürülmüştü.......bundan şu çıkarılabilir arkadaşlar bu araçlar sürüş keyfinin dorukta olduğu araçlar diyebiliriz ....

Geri