vectra c kapı döşemesi nasıl sökülür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan losilin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

losilin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba 2003 vectra elegance aracımın tüm kapılarından tıkırtılar geliyor camları biraz açarsam zerre kadar tıkırtı gelmiyor sorunun ne olduğunu bilmiyorum fakat kapı döşemelerini açabilirsem halledebilirim gibime geliyor

aynı sorun bendede vardı cam motorunun bağlı oldu sac aksam kapı ana gövdesine çok hasas bir şekilde sürtmesi ile oluşna cızırtılar bulduk araya yalıtım malzesi koyup kapattık sorun çözüldü yanlız kapı döşemelerini sökme pek kolay değil hele eliniz yatkın değilse tırnakları felan kırarsınız hiç uğraşmayın derim

camı açınca kesilmesinin sebebi kasıldığı için titreşimi kesiyor

vidaları söktükten sonra plastik tırnaklar var onları çıkartın yukarıya doğru kastırınca çıkmıştı sol arka kapınınki ama diğer taraf hiç sökülmemiş sanırım baya bi uğraştırmıştı camın orda demir klamensleri tornavida ile kurtarmıştım :)...

teşekkür ederim arkadaşlar fakat bunun için video filan var mı acaba klima sökmek için video vardı onun gibi bir videosu olan varsa eklerse sevinirim

Bende de sağ ön kapıdan cızırtı şeklinde ses geliyor. Aynı sebepten olabilir mi?

ilk önce sağ kapı başlıyor zati

uğraştım ama sökemedim kapı döşesi çat çut edince bıraktım yardım bekliyorum

Geri