Vectra C hareket halinde otomatik kapı kilitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra g dedemı var bu ozellık

Merhaba gökhan , ilk önce aracın içine oturdugunda sol tarafındaki kumanda panelindeki cam acma ,kapama vb ordaki kapı kilitleme tuşuna aynı anda anahtardaki kapı kilitleme tuşuna basılı tut 5sn kadar işlem tamam ..........

merhaba teşekkür ederim ama sanırım benmkinde yok denedim yine.:(

vectrada olup astrada olmadığına göre iyi bir özellik değil demekki:))

Bu yoruma sadece gülerim ben ezikk seni :D:D:D Şaka bir yana çokta gerekli bişe değil gökhan ya direk kapama düğmesine bas arabaya bindiğinde bir süre sonra alışkanlık olur sende zaten fakat bizde kaza anında yaza abs devreye girdiğinde şak die açıyor kapıları yani kilitli kalma gibi bir olay olmuyor fakat kilitleme düğmesine bastığında nasıl olur bilemiyorum . Ama bi kavga ne bilyeim dilenci fln biri kapını açmaz isteyince iyi oluyor açamıyorlar kapıyı birden güzel bir özellik ama kullana bilene çünkü her seferinde kontaktan anahtarı çıkardığın zaman sürücü kapısı açılıyor ama yolcuların inmesi için aç düğmesine basmak lazım yani yolcular senin izninle iniyor hehe :)

hıı bak o zaman sevmedim o özelliği ben peugeotlardaki gibi sandım..

ciddi diom sevmedim:)) yoksa bu astrayı bozdursam 2 tane vectra alırım mesele diil:))

ya ya evet iki tane vectra maketi alırsın hehe :kop:

akülü vectramı var lan süper ya :D:D

Neyse gökhan kıytırık daha kapısını bile kendi kilitleyemeyen astranıda al git :D konuyu dahada uzatma :)

Geri