neyse o zaman kalsın bizde manuel kapatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
size şöyle söyliyim bu sistemi devreye sokduğunuzda kalkışdan sonra belli bir hıza gelince çok değil 10 -20 gibi bir şeydi hemen kapanıyor kapılar buraya kadar iyi güzel ama indi bindi acil bir işde aracınla birileri inerken yada bırakırken kendinde buna dahil millet kapının kitli olduğunu bilmiyor yada unutuyor ve kapıyı kırarcasına zorluyor sanıyorlarki kapı sıkışmış falan çok başıma geldi arkadaş arabadan inicek kapıyı kırarcasına zorluyor o kapı açma kolunuda zorluyor içiniz gidiyor kapı açılmıyor diyor sizde her defasında kapıyı açmak zorunda kalıyorsunuz yani hiç sağlıklı bir sistem değil belki suç oranının tehlikenin çok yüksek olduğu ülkelerde faydalı olabilir gene bu sistemin yaygın olarak bütün araçlarda kullanıldığı ülkelerde faydalı olabilir en azından insanlar inerken bilinçli olur önce kilidi açar sonra kapıyı açar yada bayanlar için iyi olabilir ama çocuk için bile gereksiz neticede arka kapılarda çocuk kilidi zaten mevcut.. kısaca bizim ülkemiz için benim fikrim gereksiz bir özellik..
Aracı Eşiniz işe gider gelirken kullanıyor, ve ışıkta vs.. durduğunda kapıyı birisi açıp biner diye korkuyorsa çok kullanışlı oluyor, ben 6 aydır bu şekilde kullanıyorum, daha doğrusu eşim kullanıyor, ayrıca siz kendinizi alıştırır, birisi inmek istediğinde o daha kapıya elini atmadan kapıların kilidini tek tuşla açarsanız kimse kapıyı zorlamaz.
Ayrıca bir tehlike anında açılmama gibi bir durumu yok, airbagler açıldığı zaman anında bütün kilitler açılıyor.
2003 vectra 1,6 conforlarda da bu kapı kilitleme özellik varmı acaba