Vectra c gösterge

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doktor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doktor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.

Vectra c elegance hakkında bazı sorularım var ilki;
1-Emniyet kemeri ikazı sesli veya görsel olarak uyarı vermiyor bunun nedeni
2-Motor kaput açık uyarısı için bir müşür var ancak arabanın kaputu açık olmasına rağmen göstermiyor düğmede sorun olabileceğini düşünüp soketini söktüm ve bir tel aracılığıyla gelen elektriği birleştirdim fakat yine yanmadı bunun nedeni ne olabilir saygılar...........

bunlar vectrada varmı ya ?
valla 2 vectramdada yoktu bunlar. sesli uyarı ve görüntülü emniyet kemeri uyarısı yok kaput uyarısını hiç duymadım :D

bunlar vectrada varmı ya ?
valla 2 vectramdada yoktu bunlar. sesli uyarı ve görüntülü emniyet kemeri uyarısı yok kaput uyarısını hiç duymadım :D

üstadım kaput sağ tarafta bir müşür var anahtar kapanınca elektiriği kesiyo açılınca serbest kalıyo comfort ta var mı bilmiyorum ama benim arabamda var fakat elektrik gelmiyo beyinden kapatılma ihtimali olabılır mı diye düşündüm ama hadı kemer için sesli ikaz varsa ve sürücüyü rahatsız ediyosa kapatılabilir ancak kımse kaput açık uyarısını kapatmaz diye düşünüyorum

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:20 ----------

kaputta ki anahtar hırsızlık alarmı ile ilgiliymiş

http://www.ebay.co.uk/itm/2002-VAUX...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item338c8d0620

Emniyet kemer uyarisi aktif edilebilirmi acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takipteyim hocam

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri