selamlar; 2006 model z16xe motorlu vectra c2 aracımda yolda giderken anlık olarak gaz keme ve tekleme problemi oluyor, bunu sık sık yapmaya başladı,2 gün önce bu arızayı verdiğinde aracı durdurdup gaza bastığımda araç stop etti ve çalışmadı ve arız lambası yaktı,bikaç dakika sonra çalıştı ve lamba söndü,opcomla arızayı okuduğumda "P1550 - Başa dönüş - Sınırlı Motor Performansı" ve "P1550 - Gaz Kontrol Arızası" olarak iki arıza verdi arızaları sildim ,birdaha stop etme yapmadı ama yolda giderken kesiklik ve gazyememyi anlık olarak yapıyor,dik yokuşlu bir yolda da denedim ve lpgden kaynaklı olduğunu düşünüp benzine aldım ama nafile yine devam etti; netten araştırdığım kadarıyla beyinden söz ediliyor ,ben yinede emin olmak için gaz pedalını söküp tellerini kontrol ettim ama sorun yoktu, gaz kelebeğini de temizledim, ancak sorun devam etmekte; acaba bu sorun hava filitresinin borusu üzerinde bulunan maf sensöründen ya da gaz kelebeğinin dişli kısmı içerisindeki mekanizmadan kaynaklanabilir mi? yoksa direk beyne mi odaklanmak lazım...?