vectra c esp iptali mümkün mü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan losilin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki dostlar elektikli perdenin düğmesini boş olan soket bağlama şansım var mı acaba

Bence bunu yetkili servisin elektrik ustasına bir danışın.Kaş yapayım derken göz çıkaran tecrübeli elektrik ustalarına rastlamış biri olarak aracın tam tesisat şeklini bilmeden müdahelenin yanlış olacağı kanısındayım.Daha önce bu uygulamayı yapmış birinden detaylı bilgi almakta çözüm olabilir.

işte büyük sorunlardan bir tanesi daha iyi bir usta bulmak

arkadaşlar yardım yok mu

esp tc kapama

onu kapatmanın tek caresı (vectra c kullancısı olarak) arabakaldıgı zaman gaza asırı yuklenmektır o zaman devreden otomatık olarak cıkıyor tc esp ve abs deneyın goreceksınız sonra tekrar bellı bı sure sonra devreye otomatık gırıyor czz

onu kapatmanın tek caresı (vectra c kullancısı olarak) arabakaldıgı zaman gaza asırı yuklenmektır o zaman devreden otomatık olarak cıkıyor tc esp ve abs deneyın goreceksınız sonra tekrar bellı bı sure sonra devreye otomatık gırıyor czz

ilk defa duydum. sizin araçta bir problem olmasın...:confused:

ben bugün köye çıkıyordum yollar buz tabi haliyle. babam transporter la çıkamadı tc yok. ben tc kapatma düğmesi olmadığı halde çok rahat çıktım.takip ettim araç deviri asla aşırı düşürmüyor . hafif patinaja müsaade ediyor.kitapçıkta esp plus diyordu sisteme . acaba o plus farkı hafif patinaja müsaade eden sistem olabilir mi

the İMAM
'06 elegance

ben bugün köye çıkıyordum yollar buz tabi haliyle. babam transporter la çıkamadı tc yok. ben tc kapatma düğmesi olmadığı halde çok rahat çıktım.takip ettim araç deviri asla aşırı düşürmüyor . hafif patinaja müsaade ediyor.kitapçıkta esp plus diyordu sisteme . acaba o plus farkı hafif patinaja müsaade eden sistem olabilir mi
bizim araçlarımızda esp yok malesef. ama kesinlikle her araçta olması gerek özelliklerden birisi bence.

araba kaldığı zaman cidden gaza basmak esp yi devre dışı bırakır mı

kesinlikle bırakmaz . doğru bi yaklaşım değil.

the İMAM
'06 elegance

Geri