Vectra C Elegance Xenon Far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VeCCtrA

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
EDIT : Bilgiler güncellendi son mesajları takip edebilirsiniz

Son düzenleme:
güncel

Edit...

Son düzenleme:
Şehirlerarası yolculuktan sonra tekrar değiştirmeye karar verdim :D Islak ve siyah asfaltta 6-7 m den sonrası iyi görünmüyor. Fakat yanlar maşallah çok iyi aydınlanıyor. Ampülden olduğunu düşünüyorum, D2S osram yada philips almayı düşünüyorum. Sormak istediğim şu; xenon ampülünü yenileyen var mı ? Vectra C olursa daha faydalı olur sanırım..

EDIT...

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumda arama yaptım, adresler verilmiş markalar verilmiş 2 haftada eline ulaşmış falan ama taktıktan sonraki sonuçtan kimse bahsetmemiş..Beklemekteyim...

bence sat o arabayı Astra al:) başın ağrımasın heheheheh

Doğru ya aslında, far lambasını değiştirmektense üstüne biraz daha ekleyip sıfır ampüllü sıfır bir araç alsam daha mantıklı olur :D Ama Vectra alırım tabiki, astra değil :D

evet az eklersen vectra alırsın ama çok eklersen Astra tabiki:P heheheheh hemde lambası iyi aydınlatan astra:)

Çok ekleyecek param olmadığından Vectra alırım dedim zaten :D Kardeşim konuyu dağıttın attın. Millet şimdi geyiğe devam edecek bunları görünce :D..Neyse arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen bekliyorum...

Muhtemelen farlar ayarsızdır eğer yanları aydınlatıp ortayı aydınlatmıyorsa
farların arka kısmında 2 adet ALYAN'la ayarlanabilecek vida var
onunla sağ sol yukarı aşağı ayarlarını yapabilirsiniz.
Odaklamayı düzeltirseniz yoldaki ışık şiddeti de artacaktır.
Far ayar makinaları ile olumlu bir sonuç alamama ihtimaliniz yüksek, 7-8 metreden düz bir duvara karşı parkedip kendiniz yapın derim.
Işık ne çok kısa-aşağıya düşsün, ne de yukarı saçılsın.
Sol ile sağ far çizgilerinin birbirinin üstüne oturmasını sağlarsanız aydınlatma oldukça iyileşiyor.

Bu arada eski xenon ampülleri değiştikten sonra yeni ampüller daha fazla ışık veriyor, bu baris bir şekilde farkedilmişti benim araçta

Geri