Vectra c Benzin pompası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yine sabah sağlam bıraktığım araba akşam çalışmadı :D bu sefer benzin pompası kesinliklede bu arabanın benzin pompasının sigortası falan varmıdır. 3 haftadır falan lamba yanıp sönüyor zaten hemen benzine geçiyor diye almadık benzin ondan oldu sanırım.

arkadaşlar yine sabah sağlam bıraktığım araba akşam çalışmadı :D bu sefer benzin pompası kesinliklede bu arabanın benzin pompasının sigortası falan varmıdır. 3 haftadır falan lamba yanıp sönüyor zaten hemen benzine geçiyor diye almadık benzin ondan oldu sanırım.

arka koltuğu kaldır, tekme tokat dalarken pompaya biri marşa bassın, çalışıyorsa %10000 pompadır.

arka koltuğu kaldır, tekme tokat dalarken pompaya biri marşa bassın, çalışıyorsa %10000 pompadır.

abi arabayı çalıştırdım :) bizim usta ilk defa duyduğum bir yöntem söyledi :D gaz düğmesine basılıtutuyorsunuz o ara marşa basınca araba direk gazda çalışıyor :) bende hadi len ordan dedim ama araba direk gazda çalıştı. yarın gitcem göstermeyede elektrikciye sigortası varsa şimd ibakayım diyecektim...

abi arabayı çalıştırdım :) bizim usta ilk defa duyduğum bir yöntem söyledi :D gaz düğmesine basılıtutuyorsunuz o ara marşa basınca araba direk gazda çalışıyor :) bende hadi len ordan dedim ama araba direk gazda çalıştı. yarın gitcem göstermeyede elektrikciye sigortası varsa şimd ibakayım diyecektim...

aynen basılı tutunca gazla çalışır, dediğim yöntem de etkilidir ;)

valla zaten lastiğine bir iki tekme yedi akşam akşam :D ne zaman yıkasam paklasam nazar mı değiyor nedir arkadaş bir yeri arıza yapıyor. :)
dünde 27 verdiler arabaya babam vermedi adamların gözü kaldı sanırım ...

İlahi Emre, arabayı dayak manyağı yaptıracaksın :).

Vectram varken naz yapardı, önce iyi geçinelim dedik, ne lazım kardeşim, şu şu şu, hemen gidelim sana Gm olarak alayım dedim. İstedikçe verdim, istedikçe verdim, kim kime biniyordu çözemedim açıkcası. En son yerim böyle işi, verdim kırbaçı verdim sopayı, korkusundan arıza lambası bile yakamıyordu. Sanırsam ampülü patlaktı da neyse. Verdim gitti.

sorun pompadan çıktı sıkışmış ama tamiri mümkün değilmiş malesef :) pompa 75 tl bosch marka aldım 25 tl montaj parası verdim ve eski pompanın tamir edilmeye çalışılmasıyla beraber...

Geri