:help: :help: arkadaşlar aracımla ilgili sorunum şu benim debriyaş en alt ksımlardan kavrarken bu kaç gündür tam tepeden kavramaya ayağım debrajda değilken araç viteste seyir halinde dip gaz yaptığımda devir saati çok hızlı bir şekilde yükseliyor fakat hızlama çok yavaş gerçekleşiyor vites geçişlerinde bir sorun yok ama denedim 5 vitestede kalmaya başlamış araç ve bugün soluğu sanayide aldım ustanın tabiriyle baskısını yakmışım ve bunun acil olarak değişmesi gerekiyormuş beni yolda bırakma olasılığı yüksekmiş masraf olarakta baskı değişecek şanzuman yağı değişecek totalde 400 YTL tabi eğer bilyeler dağılmamışsa bilyeleride dağıtmışsam eğer bilyelerde 900 YTL şimdi bunların fiyatları bana çok yüksek geldi acaba bu parçalar fiyatı nedir içinizde bilen varmı (yalnız benim baskıda balatada debriyajla hiçbir sorunum yoktu çok güzel kavrıyordu taki geçen gün aküm bitince aracı vurdurup çalıştırıncayada dek vurdurduktan hemen sonra debriyaj tutmamaya başladı acaba sorun başka bir yerdemi) çok uzun oldu ama sizden yardım bekliyorum