------------------------------------------
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle şimdiden hayirli olsun diyimbence güzel secim dediğin gibi arabada yok yok çok rahat ve güzel araç bence.1.6 olani biraz hantal onu diyimde
biz 2004de almiştik ve haylan çok memnun oldum bir araba yakit olarak sert kullanmadin sürece benzini kokluyor resmen öyle diyim
100km istanbulda şehir içinde ben 7.7lere şehir dişinda ise 5.6- 5.4 değişiyor.tabi dediğim gibi kullanmaya bağli.konfor olarak diyecek hiç bir şeyim yokzaten kullananlardan da hiç şikayetçi olan duymadim.bir kaç kronik sorunlari var ufak tefek ama biraz can sıkıyor ama yapilmicak şeyler değiller dediğim gibi ufak tefek.benim şuana kadar hiç şikayetim olmadi performansindan başka.çok rahat geniş konforlu ve ekonomik araba öyle diyim
umarim yardimci olabilmişimdir.elimden geldince yardimci olmaya çaliştim.merak ettiğiniz birşey varsa seve seve cevaplaya bilirim..
engin bey öncelikle selamlar vectra c kasa kullanmadım ama arkadaşımın vardı aracı sorunsuzdu tabi alacağınız araç 2. el ne olur orasını allah bilir inşallah temizi denk gelir. aracı 1.6 idi normal kullanım için sorunsuz bir motor ama sizin alacağınız araçta en fullu aksasuardan dolayı ağırlığı vardır bence alırsanız 2.0 ve ya dizel motorlusunu alın bu araca güçlü motor yakışır bu benim fikrim. hayırlı alışlar dilerim.