vectra c (2) orta konsoldaki karip nesne :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence 2 sensör war ikiside içerinin ısısını ölçüp ortalaması alıyo dışarının ki ap ayrıdır.

otamatik klimalarda oluyor ki klima sabit yani senin ayarladığın sıcaklıkta tutabilsin klimanın derce ayarıyla ilgili far sensörü ya da kumanda sensörü değil

Bundan vw araçların digital klimalı olanlarında da var..Bilgi açısından..

Yağmur sensörü camda aynanın bağlantı yerinde,

Kararan dikiz aynası sensörü aynanın önünde ve cama bakan kısmında olur..

Sizinki kesinlikle klimanın sensörü....

aynadaki yagmur sensörü dieri ise immobilizer. bazı araclar chipi kontaktan algılamıyor. buda onlardan birisi. yani chipi aracta bırak sonra yedek anahtarla aracı çalıştır sorun olmaz.

walla bizim vectra da da wardı. sensör neyin değil. klimayla alakalı olacağını da sanmıyorum. dış sıcaklığı ölçse nasıl olacak zaten içerde. yanlış değilsem sol yan aynenın altında ufak bi meme olacak zannımca dış sıcaklığı ölçen o. iç sıcaklığı ölçse zaten ordaki petekler yüünden orası fazla ısınır veya güneş geldiğinde o zaman da sağlıklı ölçüm yapamaz...değişik bişi olması lazım

valla bizim arabadada mevcut ama kumandayla ilgili diye düşünüyorum dış sıcaklığı ölcen nesne alt ızgaraların içinde die biliyorum...

Atış serbest gibi görünüyor :) Benim aracımda da var ve uzaktan kumandalı anahtarın alıcısı diye biliyorum...

Geri